Sertar Decoesfera

Săptămâna decorativă (CXLIX)

O altă duminică care ajunge și, cu el, inexorabil, săptămâna decorativă. De această dată va fi dedicat altor marii protagoniști ai verii: mansardele, pentru că, deși se bucură tot timpul anului, este în sezonul estival unde cei mai mulți își doresc să aibă o mansardă cu terasă.

Tocmai datorită decorației terasei unei mansarde începem, mai exact ceea ce au făcut în ei Camera verde să se transforme într-o terasă magnifică folosind lemn întunecat, sticlă temperată și o combinație magnifică de plante.

Intrăm acum în interior pentru a vă arăta penturi cu decorațiuni și stiluri de tot felul, care în soi este gustul. Dacă sunteți în căutarea a ceva sobru în care predomină tonurile neutre, vă recomand această mansardă suedeză care expiră eleganță și pe care le-au împărtășit cu noi în Case proaspete.

Pe de altă parte, dacă ceea ce îți dorești este ceva mai vesel, atunci al tău este această mansardă eclectică plină de pensule colorate care ne învață în Stilul Virlova - cea de pe copertă -, deși mansarda Shabby-chic nici nu este rea Chic & Deco.

Continuăm pentru bingo cu două frumoase penthouse-uri. în Pictează-l Ne arată o frumoasă mansardă suedeză care se îndrăgostește la prima vedere, în timp ce se află înăuntru Cu ploaie și soare Ne putem bucura de o mansardă delicată din mansardă în Paris, în care podelele și lemnul îmbătrânit joacă un rol foarte important.

Ne schimbăm acum o treime pentru a vedea impresionantul penthouse duplex al cântăreței Pharrell Williams, care, deși este spectaculos - atenție specială la terasa panoramică - sunt de acord cu Decor & Me asta lipsește stilul restului de mansarde pe care l-am văzut în acest sens săptămână decorativă, pe care aș dori să o închei cu o mică perlă: tocul elegant de pe Gran Vía, unde te oprești să privești Marco Polo în adidași.

Posturi Populare

Categorie Sertar Decoesfera, Articolul Următor

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo
Salon

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo

Dacă există un loc în care cineva ar trebui să fie confortabil și unde să se odihnească, acesta este casa, în camera de zi sau în dormitor este fiecare persoană care își găsește refugiul pentru a citi, pentru relaxare, pentru a se întâlni și a discuta cu prietenii ... Multe dintre aceste activități de odihnă și odihnă se desfășoară de pe un scaun și pentru fiecare dintre ele un loc de alt tip vine la îndemână.
Citeşte Mai Mult
Colecția de mobilier din beton Matali Crasset
Salon

Colecția de mobilier din beton Matali Crasset

Una dintre ultimele companii care a creat o colecție de mobilier din beton a fost Matali Crasset în colaborare cu LCDA. Deși, la început, unii au crezut că betonul interior era un moft trecător, de fiecare dată betonul este consolidat mai ferm ca material perfect pentru mobilier și tot felul de accesorii.
Citeşte Mai Mult
Alege o culoare intensă pentru haina ta
Salon

Alege o culoare intensă pentru haina ta

Rar îndrăznim cu culorile puternice și vibrante în decor, este adevărat că aproape toată lumea le place când le vedem în reviste, în vitrinele magazinelor și în expoziții și uneori chiar ne oferă invidie atunci când le vedem la casa unui prieten. , dar când vine vorba de adevăr, când vine vorba de amenajarea propriei case, nu ne asumăm de obicei riscuri, cred că este timpul să ne pierdem frica și să începem să includem elemente cu tonuri intense în interiorul casei.
Citeşte Mai Mult