Sertar Decoesfera

„Casa viselor mele”, noul meu program de decorare preferat

Trebuie să mărturisesc că, la fel ca tovarășul meu Patch, am fost agățat de „Casa ta în proces” - aproape întotdeauna de partea lui Hillary, decoratorul - dar de ceva vreme acum „Casa viselor mele” a devenit noul meu program de decorare preferat din mai multe motive.

Cu numele original al Frate de proprietate - mult mai potrivit, totul este spus - este un program de reformă canadian produs de Cineflix și transmis inițial pe lanțul W din Canada și HGTV în Statele Unite. În țara noastră este difuzat pe canalul Divinity al TDT și pe canalul DeCasa prin cablu și satelit.

Frații gemeni care joacă în program, Jonathan și Drew Scott, sunt în mod eficient contractori și agenți imobiliari - deși în serie joacă fiecare un rol - care au, de asemenea, mulți ani în activitatea de cumpărare, vânzare și renovare de case cu compania lor Scott Real Estate, Inc. În plus, au făcut Pinitos ca actori în seriale de televiziune precum File X și Smallville, ceea ce explică ușurința sa în fața camerei.

Pentru cei care nu au văzut programul, explic pe scurt mecanica:

  1. Un cuplu vrea să se mute într-o casă nouă, deoarece noua este prea mică, prea departe de muncă sau pentru că pur și simplu vor să nu mai plătească chiria. În principiu, toată lumea este reticentă în a face reforme și vor o casă gata să se mute.
  2. Ei contactează Jonathan și Drew, că primul lucru pe care îl fac este să le arate o casă minunată complet terminată, dar asta iese din bugetul lor. Ca asta îi conving că ar trebui să caute o casă, să facă praf și să o reformeze.
  3. După ce am văzut multe case și am ales două, Jonathan pregătește un design 3D cum ar arăta reforma fiecăruia dintre ei, pregătește un buget și îl prezintă viitorilor cumpărători, împreună cu evaluarea imobiliară a lui Drew, astfel încât aceștia să aleagă unul dintre cei doi.
  4. În cele din urmă, reforma este realizată (care prezintă o mulțime de detalii) și este afișat rezultatul final

De ce îmi place atât de mult „casa viselor mele?

În ciuda faptului că nu încetează să fie o realitate, Casa viselor mele reprezintă destul de bine procesul de transformare a unei case de la decrepitudine la splendoare, precum și problemele care pot apărea în timpul achiziției și, de asemenea, în timpul reformei, fără a ajunge la dramele pe care uneori, designerul Hillary și contractorul Fergus le interpretează în „Casa ta spre judecată”.

În plus, există un alt lucru care îmi place foarte mult și este Relația Jonathan / contractant cu clienții, întrucât îi face foarte implicați în procesul de reformă, de la demolare până la alegerea materialelor și, uneori, chiar intervin direct pentru a reduce costurile, de exemplu, în sarcina vopsirii. Astfel, făcându-i participanți, clienții înțeleg mai bine viitorul reformei, cât de complicat este să faci anumite lucruri și ce costă fiecare, evitând acele indignări și confruntări atât de tipice ale casei tale către judecată.

Un alt lucru interesant este cum gestionează bugetele, întrucât sunt aproape întotdeauna limitate la ele, în ciuda faptului că intervențiile lor nu sunt întotdeauna lipsite de situații și chiar de dorințele adăugate ale clienților. Acestea explică destul de bine cât costă fiecare joc și caută modalități de a economisi bani atunci când este necesar, fără a fi nevoie să „deslușim lucrurile pe listă”, așa cum face întotdeauna Hillary, care pare incapabil să înființeze o bucătărie low-cost (am văzut-o doar făcută într-o episod).

De asemenea, nu pot ignora gustul și succesul pe care trebuie să-l împodobească și rezolvați diferitele spații. În mod normal aleg să arunce partiții și să unifice spațiile, dar fără a depăși. Ei știu să combine stilul lor destul de modern cu gusturile clienților lor, creând un decor oarecum eclectic, dar întotdeauna armonios. Aș face probabil multe lucruri diferit în ceea ce privește alegerea mobilierului și a finisajelor, dar în distribuție reușesc aproape întotdeauna.

Toate aceste lucruri, împreună cu tonul pozitiv al programului și pe care îl emit într-un program mult mai confortabil pentru mine (între 14:00 și 16:00), fac „Casa viselor mele” să fie noul meu program de decorare preferatdeși adevărul este că, de fiecare dată când pornesc televizorul, mă agat de oricine le pun în acel moment.

Apropo, pe site-ul său web puteți găsi fotografiile anterioare și după toate capitolele emise până acum și, de asemenea, informații despre materialele, mobilierul și accesoriile utilizate în fiecare reformă, în cazul în care ați infatuat cu orice piesă.

Video: DIY Room Decor! 10 DIY Room Decorating Ideas for Teenagers DIY Wall Decor, Pillows, etc. (Ianuarie 2020).

Posturi Populare

Categorie Sertar Decoesfera, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult