Carcasă

Un apartament parizian spectaculos, cu atingeri sofisticate și rustice în același timp

Am găsit asta apartament spectaculos parizian, cu atingeri sofisticate și rustice în același timp, o casă din secolul al XIX-lea decorată de parteneri și în același timp cuplu romantic de francezi Patrick Gilles și Christian Liaigre.

În acest apartament vă puteți bucura de lux și sofisticare fără a renunța la confortul și atmosfera casnică a unei case rustice Fără ca ei să se destrame. Pentru aceasta au menținut structura și acoperirile originale ale casei, cum ar fi panourile din lemn și oglinzile aurii și au adăugat mobilier și detalii care arată foarte natural, precum canapele cu huse albe și covoare rustice de esparto.

Dacă aveți un apartament regal cu înălțimi minunate, cu acoperiri sofisticate, ajută-te cu acest mic ghid pentru a oferi locuinței tale o atingere naturală și confortabilă: Dă o notă rustică, naturală și casnică după casa ta, după vacanță, vei găsi soluții perfecte pentru realizarea acesteia, de la accesorii la mobilă.

Eliminați ornamente baroce și imprimeuri complexe, căutați minimalismul și textura, adăugați tonuri neutre și calde, creme, pământ, gri, ocru și nu vă fie teamă să adăugați multe materiale textile, de la covoare sau kilograme, perdele de in până la perne și pături.

Utilizarea constantă a covorașelor pe podeaua din lemn de herringbone și vopseaua albă pe pereți creează o senzație de spațiu liber curgător. utilizarea oglinzilor mari cu rame aurii adaugă un efect formal iluzoriu. Utilizarea lemnului, a texturii și a tonurilor de pământ în spațiile albe ridicate oferă o notă foarte confortabilă apartamentului.

Designerii folosesc diferite texturi din lemn pentru a oferi o atmosferă rustică modernă bucătăriei. Dulapurile au fost aranjate într-un mod foarte original, deasupra unui raft ca și cum ar fi fost cutii. Culorile neutre moi și slabe predomină în dormitorul principal.

Au dezbrăcat apartamentul de tot luxul și ornamentul și l-au pictat în întregime alb, păstrând tavanele din sicrie provenite din casă, și o podea din lemn herringbone foarte confortabilă, o decorează cu mobilier simplu și neutru, cu o atingere rustică, multe covoare, oglinzi și lămpi mari la înălțime mică pentru a salva încăperile înalte și pentru a crea atmosfere intime. Pentru a adăuga o notă personală, adaugă o mulțime de fotografii uriașe la întreaga casă.

duo de succes care regizează studioul de arhitectură și design Gilles et Boissier, parteneri la muncă și un cuplu în viața privată, au finalizat renovările propriului apartament din secolul al XIX-lea, situat pe Bulevardul Malesherbes din Paris. Această reședință de 300 de metri pătrați este creația casei tale perfecte, este cu adevărat magică, cu tavanele înalte, spațiile deschise mari, ferestrele franceze și modelele clasice.

Posturi Populare

Categorie Carcasă, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult