Complemente

Cruci alb-negru, un imprimeu foarte la modă

Dacă vă plictisiți de alunițe și dungi și doriți să dați un aer diferit, fără să vă schimbați decorarea Adăugați cruci alb-negru, un imprimeu foarte la modă. De obicei îl găsim în alb și negru pe foi, pături și afișe, deși îl găsim și în alte aplicații uimitoare.

Aici vă arăt un mic rezumat despre cum și unde se aplică această imprimare discretă și monocromă. Atât pentru persoanele în vârstă, cât și pentru cei mici, precum hârtia de perete sau perna, pentru o sală de mese și pentru un dormitor, este foarte obișnuit să o vezi în decorațiunile nordice însoțite de alte imprimeuri grafice, motive ilustrate și afișe.

Într-o cameră pentru copii

Începem cu un exemplu de frumoasă cameră pentru copii în tonuri neutre și prăjituri Kenziepoo, cu detalii la fel de rafinate ca ramurile copacului ca un suport pentru haine, îl analizăm cu atenție în „Do it yourself”: creați un dulap cu o ramură de copac sau utilizarea albului și a albului, așa cum am văzut și în Patru idei despre cum să folosiți alb-negru într-un dormitor pentru copii, ambele linkuri vă vor ajuta să vă inspirați.

Celălalt exemplu de mâini pentru Forever Lovecom este un mini spațiu în interiorul dormitorului pentru copii dedicat jocului, cititului sau reveriei, o saltea mică, cu o plasă de țânțari și ghirlandă, lângă o pernă în formă de casă și pături cu cruci, toate foarte minimaliste și foarte grafice.

Într-o sufragerie

Adăugați pături ușoare de lână sau bumbac pe scaunele din sala de mese, în acest caz ștampilat cu cruci, pentru a da căldură scaunelor tale reci în timpul iernii. Este o idee fabuloasă să creezi o atmosferă confortabilă casei tale cheltuind puțini bani. În Room of Karma vedem cum pătură de cruci înmoaie acest scaun clasic nordic pictat în tonuri de cupru, îl face mai confortabil și mai cald.

O altă opțiune foarte originală de a pune o cruce în sala de mese este ca și cum ar fi fost un poster sau o sculptură plană, ca simbol, o cruce uriașă atârnată pe peretePriviți acest exemplu într-o sală de mese suedeză decorată în tonuri de alb, negru și lemn, cu un stil nordic și minimalist.

În lenjeria de uz casnic

Perne, foi, pături, pentru adulți și copii, de toate dimensiunile și materialele, pune-l oriunde vrei pe pat, pe canapea, pe mesele din sufragerie, pe terasă, o piesă auxiliară pentru a da o notă grafică decorației tale. Deoarece aceste două perne, în versiune negativă și pozitivă, le puteți cumpăra în magazinul Online Society6 pentru aproximativ 15 euro, unde veți găsi alte accesorii cu acest tipar, cum ar fi afișe, genți sau tricouri.

În general găsim acest tipar alături de alte piese de lenjerie imprimate cu motive grafice, puncte, dungi, emisfere sau cu ilustrații grafice de inspirație vintage, precum apartamentul pe care ni-l arată Forever Love.

Ca obiect

O altă alternativă la ștampilare este un obiect în formă de cruce, cum este cazul acestor minunate covorase de masă Britta Trivet a făcut 100% stejar, finisat natural, negru sau alb, alege culoarea pe care o dorești sau păstrează-le pe toate, vezi cât de bine sunt toate la un loc. Le puteți cumpăra doar 18 Euro în magazin on-line Drumul Țării

O altă opțiune pentru masă sunt aceste mâncăruri fabuloase realizate manual în melamină și imprimate cu un model bazat pe cruci concepute de creativul Nicole Porter Design, le puteți cumpăra pe Etsy pentru aproximativ 18 euro, sunt disponibile și în roșu, sunt distractive și foarte originală.

În pat

În „Do it yourself”, proiectează și creează-ți propria lenjerie a casei, am văzut câteva exemple despre cum ștampila modele grafice în lenjeria noastră de la perne la foi, printre ele se aflau câteva cusături de cruce cu adevărat frumoase și puțin mai colorate decât astăzi.

În acest caz, vă las cu această versiune mai sobră, dar la fel de frumoasă, o pătură pentru a acoperi patul cu cruci negre pe un fundal gri deschis de Statigr care o combină cu alte piese ștampilate în alb și negru, cum ar fi pernele, vinilul rotund pe perete, un bol cu ​​triunghiuri ștanțate toate în alb și negru.

Dacă lucrul tău este minimalismul, stilul nordic, imprimeurile grafice și alb-negru, această postare îți este dedicată, nu întârzie și pune niște cruci alb-negru în casa ta, fie ca imprimeu, fie ca piesă decorativă sau funcțional. Am văzut vase, covorașe de masă și perne perfect pentru a oferi această atingere scandinavă și grafică pe care o căutați.

Posturi Populare

Categorie Complemente, Articolul Următor

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar
Baie

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar

Atunci când alegem o chiuvetă originală și diferită, există mai multe lucruri de care trebuie să ținem cont. Pe de o parte există frumusețea, eleganța și stilul întregului; dar pe de altă parte există calitatea materialului, care ne garantează că este durabil și, de asemenea, că este ușor de curățat și că nu marchează pete la fiecare cinci minute ... Ceva care se întâmplă cu unele piese.
Citeşte Mai Mult
De la cadă la duș, o altă soluție
Baie

De la cadă la duș, o altă soluție

Trebuie să schimbați cada pentru duș, dar nu păstrați dale ca cele de pe perete și nu intenționați să reformați întreaga baie. Te afli într-o legătură ... sau poate nu atât? M-am regăsit în această situație recent, deoarece o rudă mi-a comandat să reform o baie în aceleași circumstanțe.
Citeşte Mai Mult
Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor
Baie

Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor

Mulți oameni critică designul avangardist pentru că trăiesc cu spatele la nevoile celor care îl vor folosi. Întotdeauna susțin că nu este cazul, de obicei, că un proiectant bun ține cont nu numai de aspectul estetic, ci și de cel practic. Ceea ce se întâmplă este că, uneori, există designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor.
Citeşte Mai Mult
Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei
Baie

Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei

Pomd'or este una dintre firmele legendare în crearea accesoriilor pentru baie, despre care am vorbit în ocaziile anterioare la Decoesfera și care astăzi ne surprinde cu o colecție cu adevărat spectaculoasă. Cu această colecție, pe de o parte, firma și-a dorit să se întoarcă la esența și începuturile ei, recuperând măiestria și măiestria în munca de sticlă, și astfel apare Patrimoniul.
Citeşte Mai Mult