Rustic

Recycled Woods, o idee minunată pentru canadieni

Cu ani în urmă, când studiam antichariatul, ne-au spus o anecdotă despre mesele de luat masa care mi-au atras atenția. Aparent, la casa celor mai săraci englezi, care locuiau în cârlionii din apropierea docurilor, erau mese de luat masa paduri exceptionale: mahon, tec... Explicația a fost că au făcut parte din sertarele unde aduceau condimentele coloniilor și apoi, după descărcarea ceaiului, au lăsat sertarele aruncate oriunde și au fost recuperate și transformate într-o masă pentru săraci.

De-a lungul timpului, dealerii de antichități și-au dat seama că, deși erau foarte înguste, din moment ce erau laturile sertarelor înguste și lungi, care se alăturau mai multor, au primit mese fabuloase de mahon, care se vindeau la prețuri exorbitante. În acest caz, compania canadiană Lemnuri reciclate, construiți cu lemn din Hangarile din aviația din Al Doilea Război Mondial și din Canada Fermele sau podelele de transport cu trenul.

De la lemn la clădire de case sau case de grădină la lemn recuperat și tratat pentru a realiza mobilier, acoperirea pereților sau podelelor cu o frumusețe unică. Lemn masiv, cu patina autentică a timpului. Culorile vechi care rămân, gri, maro, roșu ...

Mi-a plăcut mai ales colectie de mobilier, care par perfecte pentru o casă pe munte sau pe plajă. Mobila cu personalitate, paduri durabile care dau o atingere rustică pentru finisajele sale netratate.

Nu crezi asta Lemnul reciclat este o idee minunată pentru canadieni?

Video: Joint Legislative Budget Hearing on Environmental Conservation - 012815 (Ianuarie 2020).

Posturi Populare

Categorie Rustic, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult