Sertar Decoesfera

Săptămâna decorativă: case remodelate care schimbă stilul, dar nu spiritul

Săptămâna aceasta a dat multe, în termeni de decorare pe net Aceasta se referă. Am văzut case frumoase care au fost complet renovate, dar nu din acest motiv, au pierdut spirit Asta i-a făcut să se nască.

Pentru a afișa un buton. Din Comodoos interior, ne arată casa designerului de modă Lynda Newton, o casă situată într-o casă Depozitul vechi din Melbourne, dar în interiorul Comodoos apar anumite îndoieli, cum ar fi eficiența energetică, cât va cheltui Lynda Newton pentru încălzire? În ceea ce nu avem nicio îndoială, este momentul potrivit pentru a decora o viață atât de specială. Un stil între industrial și urban, care este același pentru Melbourne, ca și pentru Manhattan sau Barcelona.

Și vorbind despre Orașul Barcelona, de la Blanco Vintage ne aduc o minunată casă remodelată. O casă cu grădină, unde protagoniștii au acoperișurile din cărămidă cu cupolă, amintind de epoca industrială catalană și deșeurile de design contemporan care distilează fiecare detaliu al casei. În special, scările și spațiile inexistente care au fost create dintr-o navă nevopsită. Casa completează o grădină frumoasă, cu o terasă bine proiectată și executată.

Dar dacă mi-a plăcut ceva săptămâna aceasta este „înainte și după” din casa lui Nicole, o peruană înăuntru Miraflores din Lima, care ne arată din Blue Vintage.

Acest cartier Lima, renumit pentru sale plaje și trotuare, care vine în Europa din mâna unor scriitori precum Jaime Bayly Letts sau Bryce Echenique, este considerat unul dintre cei mai buni de trăit. Reforma lui Nicole este minunată și vă recomand să intrați pe blog pentru a o vedea întreagă.

Pe de altă parte, informații foarte interesante (în special pentru cei care intenționăm să ne mutăm în scurt timp) ne sunt date în Orange, cu intrarea sa „Cum să faci o mișcare de succes și să nu mori încercând”. Acesta este nouă sfaturi pentru mutarea să fie un succes. De exemplu, un bun planificare (de la companie până la plata plăților sunt incluse), protecția bunurilor de uz casnic, având nevoie de câteva zile pentru a vă asigura că vă veți întoarce la muncă cu o casă montată sau să vă asigurați.

Și, apropo, nu știu dacă vi se întâmplă, dar atunci când vă deplasați, există multe aparate care și-au dorit de mult să se schimbe și să profite de acest nou început, dacă veți primi și gratuit, cum ar fi bara de sunet LGSoundPlate, pe care îl puteți câștiga la Club Xataka, perfect pentru petrecerea de deschidere a casei noi, pentru că mai bine decât mai bine.

Sper că v-a plăcut selecție Am făcut printre toate bloguri fantastice de decorațiuni care plutesc netul pentru Săptămâna noastră decorativă. Săptămână bună și mai mult duminică!

Posturi Populare

Categorie Sertar Decoesfera, Articolul Următor

Idei de decorat în albastru turcoaz
Sertar Decoesfera

Idei de decorat în albastru turcoaz

Am comentat deja anterior că turcoazul, fusese aleasă culoarea anului 2010 de Pantone, în mod tradițional nu este una dintre culorile în care arăt mai mult sau în care mă gândesc mai mult, dar este adevărat că atunci când îl văd îmi place, este vesel , distractiv, luminos și proaspăt, are multe avantaje pentru decorare.
Citeşte Mai Mult
Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive
Sertar Decoesfera

Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive

În Decoesfera, căutăm mereu opțiuni economice pentru a oferi, decora și rezolva. Dar ce dracu! E Crăciun și de Crăciun ne place să visăm cu nasul atașat la vitrinele magazinelor. Urmează să facem o mică călătorie de lux prin cele mai exclusiviste vitrine, să deschidem gura larg deschisă pentru a vedea cele mai opulente cadouri decorative și să ne simțim la fel de plini de lux ca tovarășii noștri Embelezzia, dacă doar pentru câteva clipe.
Citeşte Mai Mult
COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY
Sertar Decoesfera

COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY

Vedem colecții de vopsea, textile, mobilier și acasă pe care multe firme ni le prezintă pentru anotimpurile următoare. Nu ne place nimic mai mult decât să facem curățare de primăvară și să ne schimbăm interioarele într-o măsură mai mare sau mai mică. Înlocuiți câteva perne, tapițerie sau dacă sala de mese este aruncată direct ... Printre propunerile pe care le-am iubit se numără noua colecție COS în colaborare cu HAY pentru primăvara viitoare.
Citeşte Mai Mult