Baie

Dușuri vesele și colorate pentru a da o notă de primăvară băii tale

Adevărul este că până astăzi nu mă gândisem să mă schimb telefonul meu de duș. Când mi-am cumpărat apartamentul în urmă cu aproape zece ani, am plasat unul excelent pe care îl găsesc foarte confortabil și nu mi-am propus să îl schimb deocamdată, dar după ce am văzut aceste Grohe atât de vesele și colorate mi-am schimbat părerea, vreau una de culori și în formă de flori. .

Aparține de gama GROHE Rainshower® Oferă tot ceea ce este necesar pentru a transforma dușul într-o experiență plină de senzații și are o mare varietate de caracteristici și designuri, asigurând că există un sistem ideal pentru fiecare nevoie, stil de design și cerințe de instalare.

Colecția are două stiluri de culori. Pe de o parte există colecțiile de acuarele GROHE Rainshower® Natural care merge de la finisajul de marmură la ardezie pură, incluzând în total șase culori naturale, iar pe de altă parte este colecția Colecția de primăvară GROHE Rainshower® Watercolors, care este opțiunea ideală pentru renovarea băii ușor și rapid în primăvară.

În cadrul acesteia, este cea mai recentă adăugare a familiei GROHE Rainshower® Icon designul floare GROHE Rainshower Icon Flower, în care dușul de mână este înconjurat de un adaptor în formă de petală. Acest lucru creează șase combinații de culori atractive pentru un aspect proaspăt și primăvară, iar acest duș de mână este ceea ce vreau.

Desigur, pe lângă design și culori, există și alte funcții interesante la nivel funcțional, pe care le oferă și aceste dușuri, precum dualitatea capului de dus si dusului de mana, termostate opționale și chiar dușuri laterale.

Video: Rățuștele mele pe apă s-au dus - Cântece pentru copii. TraLaLa (Ianuarie 2020).

Posturi Populare

Categorie Baie, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult