DIY

Do it yourself: o noptieră atârnată de tavan

Este mai mult decât clar că în materie de noptiere nu se spune totul, pentru că nu există nimic mai mult pentru a vedea infinitatea resurselor care pot fi utilizate - și care sunt utilizate, în multe cazuri - ca înlocuitori ai tabelului clasic al vieții, cum ar fi scaune, scaune etc.

Ei bine, de data aceasta găsim o idee interesantă, care constă în creați o noptieră simplă agățată de tavan. Purtarea acesteia nu va fi foarte complicată, dar va fi esențial să obțineți un lemn frumos și o frânghie care să sprijine greutatea și să se însoțească perfect cu restul camerei.

După cum puteți vedea în imagini, în acest caz a fost folosit o frumoasă tăietură veche a unui trunchi care ar trebui să aibă dimensiuni considerabile. Aici există multă libertate, pentru că în funcție de tipul de portbagaj, dimensiunea și finisajul pe care îl dăm poate fi folosit pentru un loc sau altul în casă - nu este obligatoriu să-l folosim ca noptieră, desigur.

Următorul și ultimul pas va fi să faci găurile pentru frânghii, să le treci prin ele și să le faci nodul corespunzător. Trebuie să fie așezată o eșarfă pe acoperișul care să suporte greutatea, care nu va fi prea mare, și asta este. Deja avem a noastră Noptieră complet suspendată manual. Ce crezi, te înveselești?

Posturi Populare

Categorie DIY, Articolul Următor

Idei de decorat în albastru turcoaz
Sertar Decoesfera

Idei de decorat în albastru turcoaz

Am comentat deja anterior că turcoazul, fusese aleasă culoarea anului 2010 de Pantone, în mod tradițional nu este una dintre culorile în care arăt mai mult sau în care mă gândesc mai mult, dar este adevărat că atunci când îl văd îmi place, este vesel , distractiv, luminos și proaspăt, are multe avantaje pentru decorare.
Citeşte Mai Mult
Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive
Sertar Decoesfera

Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive

În Decoesfera, căutăm mereu opțiuni economice pentru a oferi, decora și rezolva. Dar ce dracu! E Crăciun și de Crăciun ne place să visăm cu nasul atașat la vitrinele magazinelor. Urmează să facem o mică călătorie de lux prin cele mai exclusiviste vitrine, să deschidem gura larg deschisă pentru a vedea cele mai opulente cadouri decorative și să ne simțim la fel de plini de lux ca tovarășii noștri Embelezzia, dacă doar pentru câteva clipe.
Citeşte Mai Mult
COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY
Sertar Decoesfera

COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY

Vedem colecții de vopsea, textile, mobilier și acasă pe care multe firme ni le prezintă pentru anotimpurile următoare. Nu ne place nimic mai mult decât să facem curățare de primăvară și să ne schimbăm interioarele într-o măsură mai mare sau mai mică. Înlocuiți câteva perne, tapițerie sau dacă sala de mese este aruncată direct ... Printre propunerile pe care le-am iubit se numără noua colecție COS în colaborare cu HAY pentru primăvara viitoare.
Citeşte Mai Mult