Complemente

Trei tablouri care vă vor face spațiile de acasă un pic mai dulci

Cu un pic de zahăr, nu toate lucrurile din viață se îmbunătățesc, dar sunt sigur că au cel puțin gust mai dulce. Cei care mă urmăresc pe rețelele de socializare știu deja că sunt un fan al deserturilor și că dau o notă dulce mereu vieții ... De aceea mi-au plăcut atât de multe coli de Cute & Company, încât m-am trezit că navighez pe net, pentru că spun ei Adevăruri ca pumnii.

Decorarea nu înseamnă doar să decideți un stil decorativ și să montați piese pentru a crea o atmosferă de revistă. Sunt, de asemenea micile detalii cu care ar trebui să ne înconjoară, lucruri care ne plac, transmit mesaje care ne fac să ne simțim bine și care sunt legate de personalitatea noastră. Și cui nu îi plac prăjiturile, cupcakes-ul sau gogoșile? Cine este scăpat de păcat aruncă prima piatră.

Zilele în care le ai oprirea acasă sau la birou, te uiți în sus și găsești unul dintre aceste tablouri și cu siguranță începe un zâmbet. Pe lângă faptul că vă reamintesc că meritați un pic dulce care nu vă va rezolva problemele, dar vă va face să le purtați cu o altă bucurie și o altă iluzie.

Toate aceste desene le avem și noi în magazinul Cute & Company de la Society6 într-o versiune pentru perne sau perdele de duș printre alte elemente. Deci, dacă al tău nu este acela de a decora pereții cu foi, dar îți plac mesajele pe care le transmit aceste desene, nu este nicio problemă, deoarece vei găsi cu siguranță un element cu care să le incorporezi în casa ta.

Posturi Populare

Categorie Complemente, Articolul Următor

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo
Salon

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo

Dacă există un loc în care cineva ar trebui să fie confortabil și unde să se odihnească, acesta este casa, în camera de zi sau în dormitor este fiecare persoană care își găsește refugiul pentru a citi, pentru relaxare, pentru a se întâlni și a discuta cu prietenii ... Multe dintre aceste activități de odihnă și odihnă se desfășoară de pe un scaun și pentru fiecare dintre ele un loc de alt tip vine la îndemână.
Citeşte Mai Mult
Colecția de mobilier din beton Matali Crasset
Salon

Colecția de mobilier din beton Matali Crasset

Una dintre ultimele companii care a creat o colecție de mobilier din beton a fost Matali Crasset în colaborare cu LCDA. Deși, la început, unii au crezut că betonul interior era un moft trecător, de fiecare dată betonul este consolidat mai ferm ca material perfect pentru mobilier și tot felul de accesorii.
Citeşte Mai Mult
Alege o culoare intensă pentru haina ta
Salon

Alege o culoare intensă pentru haina ta

Rar îndrăznim cu culorile puternice și vibrante în decor, este adevărat că aproape toată lumea le place când le vedem în reviste, în vitrinele magazinelor și în expoziții și uneori chiar ne oferă invidie atunci când le vedem la casa unui prieten. , dar când vine vorba de adevăr, când vine vorba de amenajarea propriei case, nu ne asumăm de obicei riscuri, cred că este timpul să ne pierdem frica și să începem să includem elemente cu tonuri intense în interiorul casei.
Citeşte Mai Mult