Complemente

Trei tablouri care vă vor face spațiile de acasă un pic mai dulci

Cu un pic de zahăr, nu toate lucrurile din viață se îmbunătățesc, dar sunt sigur că au cel puțin gust mai dulce. Cei care mă urmăresc pe rețelele de socializare știu deja că sunt un fan al deserturilor și că dau o notă dulce mereu vieții ... De aceea mi-au plăcut atât de multe coli de Cute & Company, încât m-am trezit că navighez pe net, pentru că spun ei Adevăruri ca pumnii.

Decorarea nu înseamnă doar să decideți un stil decorativ și să montați piese pentru a crea o atmosferă de revistă. Sunt, de asemenea micile detalii cu care ar trebui să ne înconjoară, lucruri care ne plac, transmit mesaje care ne fac să ne simțim bine și care sunt legate de personalitatea noastră. Și cui nu îi plac prăjiturile, cupcakes-ul sau gogoșile? Cine este scăpat de păcat aruncă prima piatră.

Zilele în care le ai oprirea acasă sau la birou, te uiți în sus și găsești unul dintre aceste tablouri și cu siguranță începe un zâmbet. Pe lângă faptul că vă reamintesc că meritați un pic dulce care nu vă va rezolva problemele, dar vă va face să le purtați cu o altă bucurie și o altă iluzie.

Toate aceste desene le avem și noi în magazinul Cute & Company de la Society6 într-o versiune pentru perne sau perdele de duș printre alte elemente. Deci, dacă al tău nu este acela de a decora pereții cu foi, dar îți plac mesajele pe care le transmit aceste desene, nu este nicio problemă, deoarece vei găsi cu siguranță un element cu care să le incorporezi în casa ta.

Posturi Populare

Categorie Complemente, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult