Complemente

Căutați antichități și mobilier vintage? Cinci magazine nu trebuie să lipsească

De când eram copil, magazinele anticariene m-au prins. Erau locuri magice care erau pline de obiecte și mobilier care mi se păreau fascinante. Acum, când cresc, acele magazine de antichități sau obiecte de epocă, așa cum se spune acum multe obiecte ale secolului trecut, deși uneori nu corespunde momentului acestui termen, continuă să-mi provoace fascinație.

Și, de fapt, este practic imposibil să trec în fața unui magazin de antichități și să nu intri sau, cel puțin, să nu mă opresc să-i văd geamurile pentru a-mi lăsa imaginația să zboare. Așadar, astăzi la Decoesfera vă vom recomanda Cinci magazine de antichități pe care fiecare iubitor de decorațiuni trebuie să le aibă în agenda lor de referință. Știm că sunt multe altele, dar undeva trebuie să începi ...

Restaurare Mu

De la deschiderea sa în spațiile antreprenorilor care alcătuiesc dinamica Plaza de Las Armas de Zaragoza, cei doi tineri restauratori care se ascund în urmă multiplu au reușit să câștige o poziție pe piața de restaurare din Zaragoza cu mobilier și obiecte vintage foarte selectate și pline de farmec, unde după un proces de restaurare și transformare au reușit să unească avangarda cu clasicii pentru a oferi spațiilor cu culoare și originalitate. Pe lângă magazinul fizic, de ceva timp, fetele din Mú au lansat un magazin online, astfel încât să vă puteți lua mobilierul fără a pleca de acasă.

Ultima oprire

Acest loc este unul dintre locurile esențiale în orice vizită la Barcelona. Articole din secolul XX, obiecte vintage și mobilier mare de design internațional Sunt câteva dintre obiectele pe care le puteți găsi în ultima oprire, un spațiu regizat de fotografii Bèla Adler și Salvador Fresneda în care curtea interioară în care o parte din mobilier este expus și în care este posibil să bea ceva liniștit.

Reno Spania

Din Barcelona sărim la Madrid pentru a întâlni Reno Spania, un spațiu în care veți găsi lucruri foarte drăguțe, în special design și antichități ale secolului XX, cu o atenție deosebită Curenți nordici.

Îmbrăcămintea

Situat în Orașul Vechi din Zaragoza, La Prendería, un loc magic de găsit obiecte, mobilier și capricii din anii 60 și 70. Piese interesante și diferite, cu o viziune particulară asupra mobilierului și obiectelor de epocă.

Cup & Cover

Trebuie să recunosc că aceasta este una dintre ultimele mele descoperiri. Cup & Cover își deschide ușile pe strada Arganzuela din Madrid, iar aici puteți găsi mobilier și elemente decorative ale principalelor stiluri și designeri de la sfârșitul secolului al XIX-lea și al XX-lea. De la mobilierul original Bierndemeirer, până la designul scandinav, trecând prin piese ArtDecó sau Art Nouveau.

Posturi Populare

Categorie Complemente, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult