Complemente

Este o lingură? Nu, este un ceas original, care este plasat într-un pahar

Deși trebuie să fim mereu conștienți de timp este adesea o problemă și unul dintre cele mai bune lucruri despre sărbători este că ne permit să uităm de ceas, controlul timpului este de obicei important în viața noastră și de aceea avem nevoie de ceasuri frumoase de designer. Spoon Clock este unul dintre ceasurile originale ale designerului pentru biroul pe care l-am găsit în ultima vreme.

Este un design al Albert Lee pentru Umbra Shift care combină dubla funcție de ceas și oglindă și asta poate fi plasat în același recipient în care avem stilourile și creioanele, dar și agățat de perete dacă prima idee nu ne convinge. Când îl vedem plasat în pahar la prima vedere, l-am putea confunda cu o lingură, dar nu, este cu totul altceva.

În fotografia de pe aceste rânduri puteți vedea partea oglinzii, care are avantajele sale, deoarece vă permite să vă întoarceți și să uitați de ceas atunci când nu dorim să fim conștienți de timp sau să știm ce oră este să ne copleșim, pe lângă faptul că vom reflecta asupra lui ori de câte ori dorim.

Și cum spuneam, dacă ideea de a plasa ceasul într-un pahar nu este convingătoare, există și opțiunea de Agățați-l de perete în fața mesei de lucru sau a mesei de bucătărie, după cum puteți vedea în fotografie despre aceste rânduri. Este mai discret decât ceasul clasic de perete mare și, de asemenea, diferit și mult mai prietenos.

Posturi Populare

Categorie Complemente, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult