Salon

Dacă doriți să cunoașteți mai bine mobilierul Stua, îl puteți vedea la magazinul Pilma din Barcelona

Pentru a găsi mobilierul și stilul decorativ al viselor tale, trebuie să verificați cataloagele și showroom-urile multor firme, fiecare are modul său de a înțelege designul interior și cu cât știi mai multe, cu atât mai multe posibilități vei avea să găsești cea care se potrivește cel mai bine gustului tău personal. Poate unii dintre voi nu știu numele PILMA și STUA, dar nu vă faceți griji că vă spun deja care sunt.

PILMA este o referință în sectorul de decorare, design și stil de viață, iar STUA este o referință în designul contemporan. Ceea ce au în comun este că au ajuns la un acord, astfel încât STUA își implantează magazinul într-un magazin din magazinul ESPAI PILMA din Barcelona care deja expune mobilă și accesorii ale mărcii proprii, PLM Design și a altor mărci cunoscute pe piață.

Împreună cu STUA, o companie bască fondată de Jesús Gasca, celelalte mărci pe care le putem găsi în magazinele PILMA ei sunt: ZEUS, Firma italiană cu sediul la Milano; RIMOWA, Firma germană de valize din aluminiu și policarbonat recunoscută drept cel mai prestigios brand din sectorul său; și Kartell, Companie italiană, cunoscută de toți, lider în distribuția produselor de polietilenă de proiectare.

Adevărul este că vă spun din două motive; una pentru că mi-au plăcut foarte mult fotografiile, mobilierul și mediile sunt destul de atemporale, Firma propune un design bazat pe formele care rămân în timp și care chiar în conformitate cu tendințele actuale promit, de asemenea, să fie cu cele ale viitorului, iar celălalt motiv este că de multe ori ne întrebăm de unde să cumpărăm lucruri ale unei anumite mărci și nu știm care Sunt firmele care se vând în fiecare magazin cu mai multe mărci din sector, prin urmare, este de asemenea interesant să știți unde să vedeți personal și să cumpărați nu numai articolele STUA, ci și cele ale celorlalte firme care sunt vândute în PILMA.

Posturi Populare

Categorie Salon, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult