Complemente

Mese amețitoare, distractive, care sfidează forța gravitației

Am observat aceste tabele pentru că au un design care mă face un pic nervos pe de o parte, dar pe de altă parte mă face incapabil să nu mă mai uit la ele. Marea sa atracție constă în ușoară înclinare a structurii sale, care pare să sfideze forța gravitației. Aceste tabele transmit o incredibilă iluzie optică și o interesantă senzație de mișcare.

Acest set de tabele a fost proiectat de Federico Churba pentru firma suedeză Karl Andersson & Söner, se numește Dizzy și este un set de trei tabele laterale de diferite dimensiuni. Aceste piese sunt compuse dintr-o tavă circulară detașabilă realizată cu HI-MACS® Alpine White, care este ținută de o structură de oțel alb.

Aceste tabele de linii geometrice și rafinate combină simplitatea, funcționalitatea și eleganța care caracterizează designul scandinav al lui Karl Andersson & Söner. Piatra acrilică a fost, de asemenea, ideală pentru realizarea tăvilor Dizzy originale datorită termoformabilității sale extraordinare, a îmbinărilor sale fără rosturi vizibile și a atingerii sale moi.

Fără îndoială, cel mai curios este că îi vezi și știi că nu vor cădea, nici ei, nici ceea ce susțin ... dar sentimentul că va fi o cădere nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Posturi Populare

Categorie Complemente, Articolul Următor

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar
Baie

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar

Atunci când alegem o chiuvetă originală și diferită, există mai multe lucruri de care trebuie să ținem cont. Pe de o parte există frumusețea, eleganța și stilul întregului; dar pe de altă parte există calitatea materialului, care ne garantează că este durabil și, de asemenea, că este ușor de curățat și că nu marchează pete la fiecare cinci minute ... Ceva care se întâmplă cu unele piese.
Citeşte Mai Mult
De la cadă la duș, o altă soluție
Baie

De la cadă la duș, o altă soluție

Trebuie să schimbați cada pentru duș, dar nu păstrați dale ca cele de pe perete și nu intenționați să reformați întreaga baie. Te afli într-o legătură ... sau poate nu atât? M-am regăsit în această situație recent, deoarece o rudă mi-a comandat să reform o baie în aceleași circumstanțe.
Citeşte Mai Mult
Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor
Baie

Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor

Mulți oameni critică designul avangardist pentru că trăiesc cu spatele la nevoile celor care îl vor folosi. Întotdeauna susțin că nu este cazul, de obicei, că un proiectant bun ține cont nu numai de aspectul estetic, ci și de cel practic. Ceea ce se întâmplă este că, uneori, există designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor.
Citeşte Mai Mult
Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei
Baie

Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei

Pomd'or este una dintre firmele legendare în crearea accesoriilor pentru baie, despre care am vorbit în ocaziile anterioare la Decoesfera și care astăzi ne surprinde cu o colecție cu adevărat spectaculoasă. Cu această colecție, pe de o parte, firma și-a dorit să se întoarcă la esența și începuturile ei, recuperând măiestria și măiestria în munca de sticlă, și astfel apare Patrimoniul.
Citeşte Mai Mult