Sertar Decoesfera

Săptămâna decorativă: o notă de romantism pentru a pregăti Valentine

Încă o duminică, la Decoesfera ne-am luat rămas bun de la sfârșitul săptămânii cu un rezumat al ceea ce a oferit blogosfera decorativă în ultimele șapte zile. Ca întotdeauna, am revizuit și am rezumat câteva dintre postările care ne-au plăcut cel mai mult despre cele mai bune bloguri de decorare și acum le împărtășim aici, astfel încât să vă puteți bucura de ele, dacă nu le-ați văzut încă. Săptămâna decorativă este plină de romantism astăzi, altfel nu putea lipsi atât de puțin pentru Ziua Îndrăgostiților.

în O casă cu vedere Ne oferă trei idei grozave care pot fi folosite ca cadouri pentru a decora de Ziua Îndrăgostiților Este vorba despre flori de hârtie, o inimă de ață și un frumos mobil cu inimi mici de țesătură pe care cu puțină răbdare și, mai ales, cu multă dragoste, le putem face acasă pentru noi înșine.

în Boho Deco Chic Ne arată o serie de balcoane de iarnă care ar putea fi locul perfect pentru un moment super romantic în aceste date. Că este frig nu înseamnă că nu ne putem bucura de aer liber, trebuie doar să le condiționăm bine și să ne încălzim puțin și să trăim că sunt două zile.

în Chic și Deco Avem un mansardă cu priveliști uimitoare asupra Parisului, orașul iubirii, unul dintre simbolurile romantismului și capitala în care ne gândim cu toții când visăm la o călătorie cuplu cu adevărat romantică.

în Din fereastra mea găsim idei decorative pentru o iarnă strălucitoare și delicată în culori pastelate. Decorarea de iarnă include întotdeauna pături și lumânări, care sunt completări ideale pentru atmosfera casei de Ziua Îndrăgostiților.

Tot în Interior confortabil Culorile pastelate pentru accesorii sunt mari protagoniști. Aceste tonuri sunt romantice în sine, sunt cele mai dulci culori și vor fi ideale pentru a crea o scenă în care să sărbătorească ziua de Valentine, sau noaptea, alături de cuplu.

în Dă-i Aminei De asemenea, ne fac o serie de propuneri de decorare pentru combaterea frigului. Din nou păturile, lumânările și pernele au un rol deosebit. Nu este necesar să folosiți roșu pentru a crea o atmosferă romantică, important este să obțineți o atmosferă confortabilă și plăcută pentru doi, cu orice ne place.

Și în sfârșit mi-a plăcut postarea din Virlova pentru a obține cât mai mult din dulap, intrarea poate să nu pară foarte romantică, dar vei recunoaște că trebuie să iubești pe cineva foarte mult pentru a renunța la jumătate din dulapul din cameră, când poți să-l completezi complet și fără dificultăți doar unul sau unul singur. Nu crezi?

Posturi Populare

Categorie Sertar Decoesfera, Articolul Următor

Idei de decorat în albastru turcoaz
Sertar Decoesfera

Idei de decorat în albastru turcoaz

Am comentat deja anterior că turcoazul, fusese aleasă culoarea anului 2010 de Pantone, în mod tradițional nu este una dintre culorile în care arăt mai mult sau în care mă gândesc mai mult, dar este adevărat că atunci când îl văd îmi place, este vesel , distractiv, luminos și proaspăt, are multe avantaje pentru decorare.
Citeşte Mai Mult
Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive
Sertar Decoesfera

Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive

În Decoesfera, căutăm mereu opțiuni economice pentru a oferi, decora și rezolva. Dar ce dracu! E Crăciun și de Crăciun ne place să visăm cu nasul atașat la vitrinele magazinelor. Urmează să facem o mică călătorie de lux prin cele mai exclusiviste vitrine, să deschidem gura larg deschisă pentru a vedea cele mai opulente cadouri decorative și să ne simțim la fel de plini de lux ca tovarășii noștri Embelezzia, dacă doar pentru câteva clipe.
Citeşte Mai Mult
COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY
Sertar Decoesfera

COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY

Vedem colecții de vopsea, textile, mobilier și acasă pe care multe firme ni le prezintă pentru anotimpurile următoare. Nu ne place nimic mai mult decât să facem curățare de primăvară și să ne schimbăm interioarele într-o măsură mai mare sau mai mică. Înlocuiți câteva perne, tapițerie sau dacă sala de mese este aruncată direct ... Printre propunerile pe care le-am iubit se numără noua colecție COS în colaborare cu HAY pentru primăvara viitoare.
Citeşte Mai Mult