Terasă

Creați o sală de mese în grădina dvs. sau pe terasa dvs. cu Adelaide, noul BoConcept în aer liber

Am avut în aceste zile de Săptămâna Sfântă posibilitatea repetițiilor pentru vară. Weekendurile următoare vor fi, în general, de vreme bună și, prin urmare, se vor bucura de activități în aer liber și, de asemenea, sărbătorile vor ajunge în curând. Dacă nu, încă ai mobilat și condiționat grădină și terasă pentru anotimpurile calde este timpul să ajungem la ea.

Firmele specializate în mobilier de exterior în aceste zile prezintă cea mai mare parte a colecțiilor lor și, de asemenea, cele care tind să se concentreze mai mult pe mobilierul din casă, ne încântă zilele acestea cu propuneri pentru spații exterioare. Mi-a plăcut foarte mult noua colecție Adelaide de la BoConcept, care este pentru exterior, dar cald și elegant, precum cele din interiorul casei.

Aceste noi mobilier de exterior Adelaide fac să dispară limita dintre mobilierul interior și exterior. Contrastul frumos dintre stratul alb de înaltă presiune și căldura eucaliptului conferă acestor mobilă identitatea lor și le permite să iasă în evidență de restul mobilierului exterior. Ele sunt în mod clar o bună opțiune pentru a crea un uite acasă cu o sală de mese pe terasă sau în grădină.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la aceste mobilier de exterior este faptul că au o siluetă elegantă. Liniile înfășurate și scaunele curbiline sunt subliniate subtil cu mesele sobre. evident scaunele colecției Adelaide pot fi de asemenea folosite în interior când va trece vara și preferăm să ne ridicăm înăuntru.

Posturi Populare

Categorie Terasă, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult