Carcasă

Dacă nu vrei să moară de invidie, mai bine nu vezi noua casă a lui Bruce Willis

Pentru cei dintre voi care s-au gândit deja și nu știu ce să investească restul zilei, aici vă las o casă de vis pentru a răsfoi și pentru a căuta inspirație decorativă. E cam noua achiziție a actorului Bruce Willis și nu este casa obișnuită cu aspect plictisit, pe care o vedem de nenumărate ori la celebrități, este un conac bine decorat și cu un gust foarte bun.

De fapt, ceea ce ați cumpărat de fapt sunt două ferme cu un număr de până la patru case în statul New York, în Bedford. Noile sale proprietăți nu lipsesc de detalii, evident, exteriorul este senzațional și cu vederi foarte bune, iar interiorul, în special una dintre case, este plin de medii cu adevărat adorabile. Dacă te vezi cu forța de a rezista la atacul invidiei, hai să le vedem.

Începem cu piscina asta va încânta, fără îndoială, actorul, familia și prietenii săi, atât timp cât vremea îi însoțește și vor să se bucure de o baie cu intimitate. Acum că începe vara, este momentul ideal pentru a-i folosi foarte mult, și comunică direct cu interiorul casei într-un mod foarte confortabil.

intrarea este minunată Și iubesc scările. Există multă lumină, spațiul este larg și, de asemenea, culoarea albă care are o proeminență maximă maximizează aceste efecte. Acest lucru nu se poate face în nicio casă, pentru că nu toți receptorii sunt atât de largi, ai mei sau un sfert de jumătate ... Dar cu siguranță este plăcut să o vezi și dacă într-o zi poți proiecta casa viselor tale, poate fi un idee grozavă.

Lounge, bine, una dintre camere, pentru că după cum vă puteți imagina casa are mai multe zone de locuit... cel pe care îl puteți vedea în fotografie pe aceste linii, este unul dintre cele care mi-au plăcut cel mai mult din cauza coșurilor, stilului și culorilor mobilierului și pentru că este împărțit în mai multe medii, pentru a vă bucura de fiecare în parte momentul

sufragerie și bucătărie De asemenea sunt fantastice, deși întotdeauna mi-e greu să cred că aceste case faimoase gătesc mult ... dar cine știe, poate sunt actori celebri care preferă mâncarea de casă decât cea a celor mai bune restaurante, până la urmă , totul obosește.

De fapt, se pare că de obicei au musafiri la cină sau la prânz dacă vedem pivnița, Într-o casă în care nu mănânci și gătești ceva de genul acesta nu ar avea prea mult sens, deși poți bea vinul singur, din când în când ceea ce îți place cel mai mult este să-l asociezi cu feluri de mâncare bune.

Mergând pe cele mai private zone ajungem în dormitorul cu adevărat spectaculos, probabil unul dintre cele mai bune spații din casă. Cu culoarea albă ca protagonista, atâta lumină, comunicată cu exteriorul și cu acel șemineu în fundal ... atât de sugestiv.

Și este, de asemenea, adorabil baia, spațioasă, caldă, combinând marmura cu lemnul și cu acea cadă atât de senzațională încât vedem în prima linie. Un lux!

În mod clar trebuie să aleg un sejur, păstrez dormitorul. Și tu, care alegi?

Video: Film Sfantul Pavel, episodul 2 (Ianuarie 2020).

Posturi Populare

Categorie Carcasă, Articolul Următor

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo
Salon

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo

Dacă există un loc în care cineva ar trebui să fie confortabil și unde să se odihnească, acesta este casa, în camera de zi sau în dormitor este fiecare persoană care își găsește refugiul pentru a citi, pentru relaxare, pentru a se întâlni și a discuta cu prietenii ... Multe dintre aceste activități de odihnă și odihnă se desfășoară de pe un scaun și pentru fiecare dintre ele un loc de alt tip vine la îndemână.
Citeşte Mai Mult
Colecția de mobilier din beton Matali Crasset
Salon

Colecția de mobilier din beton Matali Crasset

Una dintre ultimele companii care a creat o colecție de mobilier din beton a fost Matali Crasset în colaborare cu LCDA. Deși, la început, unii au crezut că betonul interior era un moft trecător, de fiecare dată betonul este consolidat mai ferm ca material perfect pentru mobilier și tot felul de accesorii.
Citeşte Mai Mult
Alege o culoare intensă pentru haina ta
Salon

Alege o culoare intensă pentru haina ta

Rar îndrăznim cu culorile puternice și vibrante în decor, este adevărat că aproape toată lumea le place când le vedem în reviste, în vitrinele magazinelor și în expoziții și uneori chiar ne oferă invidie atunci când le vedem la casa unui prieten. , dar când vine vorba de adevăr, când vine vorba de amenajarea propriei case, nu ne asumăm de obicei riscuri, cred că este timpul să ne pierdem frica și să începem să includem elemente cu tonuri intense în interiorul casei.
Citeşte Mai Mult