Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi lăsate deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care esteîți potrivesc spatele.

Proiectat de biroul de proiectare Sitskie Fournitures în Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectat astfel încât să vă puteți culca confortabil. Este făcut din blocuri mici articulate reciproc și asta are mișcare independentă. Aceeași mișcare le permite să se adapteze la curba spatelui când vă așezați pe orizontală.

Partea scaunului este compusă din 450 blocuri mici de lemn lăcuit unite între ele cu ajutorul cablurilor de cauciuc. Acest lucru le dă mai mare flexibilitate și mișcare. Desigur, acest sistem este studiat pentru a nu deteriora spatele astfel încât să vă puteți culca un moment bun, fără să vă faceți griji pentru posibile dureri de spate.

Fiecare bancă este lucrat manual cu lemn de cea mai bună calitate. În plus, pentru a facilita curățarea, blocurile pot fi separate și așezate înapoi fără probleme majore. Cea a fiecărei bănci variază de la 3500 la 5000 de euro aproximativ și pot fi comandate online pe site-ul producătorului.

Posturi Populare

Categorie Salon, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult