Evenimente

Federica & Co ne surprinde din nou cu Slow Revolution, ultima sa propunere de Crăciun

Acum aproape două luni asta Federica & Co Și-a închis grădina în acea frumoasă curte din Hermosilla pentru a se stabili în Cantabria și a porni la noi proiecte. Acum, unul dintre aceste proiecte noi tocmai și-a deschis porțile la Madrid.

Da, vorbim Slow Revolution, noul magazin efemer de Crăciun care se ascunde într-un garaj vechi și abandonat la numărul 24 al străzii Nuñez de Balboa, din inima districtului Salamanca, arătându-ne din nou capacitatea acestei femei de a transforma un spațiu pentru a-l umple de magie.

Când ajungi, vezi un pasaj lung care face legătura între stradă și spațiul ocupat de Slow Revolution. o pasaj flancat de brazi de Crăciun, și cu un semn luminos foarte asemănător cu Federica Barbaranelli, care anunță ce ne așteaptă în interior.

Spațiul, plin de magie, a fost transformat inspirându-se din păduri și sere care protejează plantele de iarna rece și asta se realizează datorită tarabelor plantelor și florilor care umplu primele spații cu creațiile lor de Crăciun.

Pe lângă plante, brazi, coroane și alte ornamente naturale de Crăciun, în Slow Revolution putem găsi o mulțime de propuneri pentru Decorațiuni de Crăciun pentru locuință, cu ornamente pentru copacul din lemn, capete de renuri amuzante pentru a atârna pe pereți, hârtii pentru a înfășura cadouri sau pentru a face meșteșuguri ...

Și în plus, există și un număr bun de artizani, artiști, firme mici și modă și accesorii. Semnături care cresc cu fiecare zi care trece și care sunt inspirate de încetinitor, mișcarea unei vieți diferite și sănătoase pe care italiana a îmbrățișat-o atât de puternic în această nouă etapă a vieții sale.

În acest magazin efemer de Crăciun există și un mica trattoria italiană pentru a recâștiga forța, cu un spațiu cu mese pline de lumânări și tacâmuri de unică folosință fabricate din materiale reciclate.

Un spațiu care este deja pe agenda a mii de oameni ca punct de vedere obligatoriu în săptămânile următoare și care va rămâne deschis până la următoarea 5 ianuarie 2016.

Video: Federica Carta - Ti avrei voluto dire Official Lyric Video (Februarie 2020).

Posturi Populare

Categorie Evenimente, Articolul Următor

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar
Baie

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar

Atunci când alegem o chiuvetă originală și diferită, există mai multe lucruri de care trebuie să ținem cont. Pe de o parte există frumusețea, eleganța și stilul întregului; dar pe de altă parte există calitatea materialului, care ne garantează că este durabil și, de asemenea, că este ușor de curățat și că nu marchează pete la fiecare cinci minute ... Ceva care se întâmplă cu unele piese.
Citeşte Mai Mult
De la cadă la duș, o altă soluție
Baie

De la cadă la duș, o altă soluție

Trebuie să schimbați cada pentru duș, dar nu păstrați dale ca cele de pe perete și nu intenționați să reformați întreaga baie. Te afli într-o legătură ... sau poate nu atât? M-am regăsit în această situație recent, deoarece o rudă mi-a comandat să reform o baie în aceleași circumstanțe.
Citeşte Mai Mult
Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor
Baie

Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor

Mulți oameni critică designul avangardist pentru că trăiesc cu spatele la nevoile celor care îl vor folosi. Întotdeauna susțin că nu este cazul, de obicei, că un proiectant bun ține cont nu numai de aspectul estetic, ci și de cel practic. Ceea ce se întâmplă este că, uneori, există designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor.
Citeşte Mai Mult
Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei
Baie

Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei

Pomd'or este una dintre firmele legendare în crearea accesoriilor pentru baie, despre care am vorbit în ocaziile anterioare la Decoesfera și care astăzi ne surprinde cu o colecție cu adevărat spectaculoasă. Cu această colecție, pe de o parte, firma și-a dorit să se întoarcă la esența și începuturile ei, recuperând măiestria și măiestria în munca de sticlă, și astfel apare Patrimoniul.
Citeşte Mai Mult