Alte spații

13 vestimentare uimitoare pe care cu toții ne-am dori să le avem acasă

vestiare Ele sunt acel mic obiect de dorință care prinde multe persoane. A avea o cameră sau un spațiu exclusiv pentru a vă păstra hainele perfect ordonate în funcție de gusturile dvs. și în care să alegeți liniștit ce să purtați și să vă îmbrăcați în fiecare dimineață sau înainte de a ieși la cină este un vis pentru mulți.

Astăzi vă aducem treisprezece vestimentare uimitoare pe care cu toții ne-am dori să le avem acasă pentru a vă inspira dacă vă gândiți să vă îmbrăcați un dressing sau dacă doriți să îl refacați pe cel pe care îl aveți deja. În culori, stiluri și finisaje diferite, astfel încât să îl puteți lua pe cel care se potrivește cel mai bine gusturilor tale.

Un dressing în alb, mov și auriu

Un dressing pentru bărbați

Un pansament la colț

Lemnul ca protagonist

Cu sigiliul Ikea

În roz și alb

Cu aeruri industriale

Alb cu atingeri aurii

2 în 1. dressing pentru birou

Cu o insulă centrală

Acoperite de perdele

Toate sortate după culori

Minimalism cu costuri reduse

Posturi Populare

Categorie Alte spații, Articolul Următor

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar
Baie

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar

Atunci când alegem o chiuvetă originală și diferită, există mai multe lucruri de care trebuie să ținem cont. Pe de o parte există frumusețea, eleganța și stilul întregului; dar pe de altă parte există calitatea materialului, care ne garantează că este durabil și, de asemenea, că este ușor de curățat și că nu marchează pete la fiecare cinci minute ... Ceva care se întâmplă cu unele piese.
Citeşte Mai Mult
De la cadă la duș, o altă soluție
Baie

De la cadă la duș, o altă soluție

Trebuie să schimbați cada pentru duș, dar nu păstrați dale ca cele de pe perete și nu intenționați să reformați întreaga baie. Te afli într-o legătură ... sau poate nu atât? M-am regăsit în această situație recent, deoarece o rudă mi-a comandat să reform o baie în aceleași circumstanțe.
Citeşte Mai Mult
Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor
Baie

Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor

Mulți oameni critică designul avangardist pentru că trăiesc cu spatele la nevoile celor care îl vor folosi. Întotdeauna susțin că nu este cazul, de obicei, că un proiectant bun ține cont nu numai de aspectul estetic, ci și de cel practic. Ceea ce se întâmplă este că, uneori, există designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor.
Citeşte Mai Mult
Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei
Baie

Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei

Pomd'or este una dintre firmele legendare în crearea accesoriilor pentru baie, despre care am vorbit în ocaziile anterioare la Decoesfera și care astăzi ne surprinde cu o colecție cu adevărat spectaculoasă. Cu această colecție, pe de o parte, firma și-a dorit să se întoarcă la esența și începuturile ei, recuperând măiestria și măiestria în munca de sticlă, și astfel apare Patrimoniul.
Citeşte Mai Mult