Bucătărie

Calacatta unică, frumusețe de marmură și rezistență la cuarț pentru băi și bucătării

Probabil că mulți dintre voi știți deja, dar dacă vreunul dintre voi este neîncrezător ... Dintre toate soiurile marmură, Calacatta este unul dintre cele mai căutate pentru frumusețea și unicitatea sa. Ei bine, COMPAC a reușit să proiecteze o suprafață de cuarț inspirată de această piatră naturală, combinând astfel frumusețea și eleganța marmurii cu beneficiile mecanice și chimice ale cuarțului.

După cum puteți vedea în imagini, designul prezintă perfect contrastul exclusiv al dungilor gri pe un fundal alb pur caracteristic lui Calacatta. De fapt, dacă nu știți cum arată cuarțul, arată ca marmura ... materialul se numește Calacatta unică și reprezintă o descoperire pentru arhitecții și designerii care, pentru prima dată, vor putea utiliza materialele naturale de finisare Calacatta în proiectele lor cu proprietățile tehnice ale cuarțului COMPAC.

Astfel, Calacatta Unic face posibilă îmbrăcați case private și enclave publice cu compoziții de ansamblu elegante care transmit seninătate și armonie. Contrastul ascuțit al unui alb înzăpezit cu venele puternice de marmură pline de personalitate și magnetism orice spațiu și este potrivit în special pentru bucătării și băi, așa cum puteți vedea în fotografii.

La incontestabil în materie estetică, trebuie să adăugăm de atunci o foaie tehnică de invidiat la duritatea naturală a cuarțului firma adaugă un finisaj impermeabil și o rezistență mai mare, astfel încât durabilitatea sa face din unic Calacatta un produs potrivit în special pentru suprafețele de bucătărie, așa cum am mai spus, dar și pardoseala sau placarea supusă unei utilizări intense.

Și, pe deasupra, marmura este super trendy pentru tot felul de medii, așa că, dacă vă gândiți la renovări, cu siguranță pare o opțiune fantastică.

Posturi Populare

Categorie Bucătărie, Articolul Următor

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo
Salon

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo

Dacă există un loc în care cineva ar trebui să fie confortabil și unde să se odihnească, acesta este casa, în camera de zi sau în dormitor este fiecare persoană care își găsește refugiul pentru a citi, pentru relaxare, pentru a se întâlni și a discuta cu prietenii ... Multe dintre aceste activități de odihnă și odihnă se desfășoară de pe un scaun și pentru fiecare dintre ele un loc de alt tip vine la îndemână.
Citeşte Mai Mult
Colecția de mobilier din beton Matali Crasset
Salon

Colecția de mobilier din beton Matali Crasset

Una dintre ultimele companii care a creat o colecție de mobilier din beton a fost Matali Crasset în colaborare cu LCDA. Deși, la început, unii au crezut că betonul interior era un moft trecător, de fiecare dată betonul este consolidat mai ferm ca material perfect pentru mobilier și tot felul de accesorii.
Citeşte Mai Mult
Alege o culoare intensă pentru haina ta
Salon

Alege o culoare intensă pentru haina ta

Rar îndrăznim cu culorile puternice și vibrante în decor, este adevărat că aproape toată lumea le place când le vedem în reviste, în vitrinele magazinelor și în expoziții și uneori chiar ne oferă invidie atunci când le vedem la casa unui prieten. , dar când vine vorba de adevăr, când vine vorba de amenajarea propriei case, nu ne asumăm de obicei riscuri, cred că este timpul să ne pierdem frica și să începem să includem elemente cu tonuri intense în interiorul casei.
Citeşte Mai Mult