Bucătărie

Calacatta unică, frumusețe de marmură și rezistență la cuarț pentru băi și bucătării

Probabil că mulți dintre voi știți deja, dar dacă vreunul dintre voi este neîncrezător ... Dintre toate soiurile marmură, Calacatta este unul dintre cele mai căutate pentru frumusețea și unicitatea sa. Ei bine, COMPAC a reușit să proiecteze o suprafață de cuarț inspirată de această piatră naturală, combinând astfel frumusețea și eleganța marmurii cu beneficiile mecanice și chimice ale cuarțului.

După cum puteți vedea în imagini, designul prezintă perfect contrastul exclusiv al dungilor gri pe un fundal alb pur caracteristic lui Calacatta. De fapt, dacă nu știți cum arată cuarțul, arată ca marmura ... materialul se numește Calacatta unică și reprezintă o descoperire pentru arhitecții și designerii care, pentru prima dată, vor putea utiliza materialele naturale de finisare Calacatta în proiectele lor cu proprietățile tehnice ale cuarțului COMPAC.

Astfel, Calacatta Unic face posibilă îmbrăcați case private și enclave publice cu compoziții de ansamblu elegante care transmit seninătate și armonie. Contrastul ascuțit al unui alb înzăpezit cu venele puternice de marmură pline de personalitate și magnetism orice spațiu și este potrivit în special pentru bucătării și băi, așa cum puteți vedea în fotografii.

La incontestabil în materie estetică, trebuie să adăugăm de atunci o foaie tehnică de invidiat la duritatea naturală a cuarțului firma adaugă un finisaj impermeabil și o rezistență mai mare, astfel încât durabilitatea sa face din unic Calacatta un produs potrivit în special pentru suprafețele de bucătărie, așa cum am mai spus, dar și pardoseala sau placarea supusă unei utilizări intense.

Și, pe deasupra, marmura este super trendy pentru tot felul de medii, așa că, dacă vă gândiți la renovări, cu siguranță pare o opțiune fantastică.

Posturi Populare

Categorie Bucătărie, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult