Evenimente

Dr. Jekyll & Mr. Hyde: Jean Porsche ne spune cheile intervenției sale la Casa Decor

Casa Decor este o surpriză în spatele alteia. Te minunezi de un spațiu și găsești altul la fel de surprinzător în camera alăturată. Ceva de genul acesta s-a întâmplat cu noi prin dubla intervenție a arhitect Jean Porsche în această ediție a casei Decor care tocmai a început.

Acest arhitect mexican a intervenit în două spații separate între ele și pentru a-și desfășura activitatea, Jean Porsche s-a inspirat din „Cazul misterios al doctorului Jekyll și al domnului Hyde”, celebra lucrare a lui Stevenson.

Așa cum a explicat arhitectul, Ideea intervenției sale este ca vizitatorul să bea poțiunea doctorului Jekyll în primul dintre spații. În această cameră există procesul de schimbare care va conduce vizitatorul în locuri necunoscute până când în sfârșit, acestea vor ajunge în spațiul de vis, care este al lui Mr. Hyde.

primul dintre aceste spații, atașat de scara spectaculoasă a casei palatului care găzduiește Casa Decor, a fost conceput ca fiind o sală grozavă. Sobru, elegant și cu un punct hipnotic datorită diferitelor elemente care îl compun, prezidat de o lampă grozavă a designerului însuși bazat pe proiectele Stilnovo, potrivite cu lămpi de perete ideale.

Sub lampă, culoarea visiniu de lângă lemnele ușilor de bucătărie din stejar cu care dulap mecanizat proeminența este împărțită în mod egal, lângă o canapea situată în centrul camerei. Canapeaua este situată chiar în fața unui hârtie frumoasă plină de păsări, încadrat de perdele în tonuri similare, cu motive geometrice și o multitudine de obiecte de diferite tipuri și stiluri care creează o atmosferă unică.

După ce am părăsit această primă cameră și am vizitat mai multe spații cu modele de la alți creatori, am ajuns la al doilea dintre spațiile proiectate de Jean Porsche, care acționează ca domnul Hyde. Această cameră este chiar opusă primei în care a intervenit proiectantul.

În această a doua cameră, mult mai luminoasă, spirit bon vie de la creatorul său, după cum a explicat însuși Jean Porsche. Loungeul distilează lumina, relaxează-te, datorită utilizării de succes pe care arhitectul a făcut-o din materiale precum piatră, lemn sau tapet.

Un spațiu ideal pentru a citi, pentru a discuta frumos cu prietenii, pentru a bea sau pentru a juca șah. Un spațiu destinat să se bucure de hobby-uri și prieteni, în care arhitectul nu a lăsat nimic la voia întâmplării.

Pe acoperiș, ținând lampa grozavă care a fost proiectată și de Porsche pe baza desenelor Maison Jansen, există linii stilizate și diagonale în alb și galben, care profită de simetria camerei pentru a traversa și a lămuri clar că nu se știe unde se află granița dintre sănătate și nebunie, sau între Dr. Jekyll și domnul Hyde.

În spațiu, mobilier, atent alese în firma spaniolă de mobilier de înaltă calitate Epoca Acasă iar în Lista interioară, sala de spectacole pe care Porsche însuși o are în capitala spaniolă, cu piese la fel de fantastice precum dulapul de bare, sau masa laterală în aur, în formă de fundul unei păsări.

Două spații, două personalități, două stiluri și același creator. Multumesc Jean Porsche, pentru că ne-a primit Decor de casă și explică filozofia pe care ai urmat-o pentru a proiecta aceste două spații.

Video: The Mummy 2017 - Dr. Jekyll Scene 510. Movieclips (Februarie 2020).

Posturi Populare

Categorie Evenimente, Articolul Următor

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar
Baie

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar

Atunci când alegem o chiuvetă originală și diferită, există mai multe lucruri de care trebuie să ținem cont. Pe de o parte există frumusețea, eleganța și stilul întregului; dar pe de altă parte există calitatea materialului, care ne garantează că este durabil și, de asemenea, că este ușor de curățat și că nu marchează pete la fiecare cinci minute ... Ceva care se întâmplă cu unele piese.
Citeşte Mai Mult
De la cadă la duș, o altă soluție
Baie

De la cadă la duș, o altă soluție

Trebuie să schimbați cada pentru duș, dar nu păstrați dale ca cele de pe perete și nu intenționați să reformați întreaga baie. Te afli într-o legătură ... sau poate nu atât? M-am regăsit în această situație recent, deoarece o rudă mi-a comandat să reform o baie în aceleași circumstanțe.
Citeşte Mai Mult
Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor
Baie

Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor

Mulți oameni critică designul avangardist pentru că trăiesc cu spatele la nevoile celor care îl vor folosi. Întotdeauna susțin că nu este cazul, de obicei, că un proiectant bun ține cont nu numai de aspectul estetic, ci și de cel practic. Ceea ce se întâmplă este că, uneori, există designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor.
Citeşte Mai Mult
Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei
Baie

Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei

Pomd'or este una dintre firmele legendare în crearea accesoriilor pentru baie, despre care am vorbit în ocaziile anterioare la Decoesfera și care astăzi ne surprinde cu o colecție cu adevărat spectaculoasă. Cu această colecție, pe de o parte, firma și-a dorit să se întoarcă la esența și începuturile ei, recuperând măiestria și măiestria în munca de sticlă, și astfel apare Patrimoniul.
Citeşte Mai Mult