Complemente

GLÖDANDE, cea mai ilustrată colecție de IKEA în ediție limitată de Walter Van Beirendonck

Urmând linia sa de colaborare cu principalele figuri ale lumii designului mondial, pentru a pune la dispoziția tuturor talentelor sale de avangardă, în această vară IKEA lansează colecția GLÖDANDE, ediție limitată dezvoltată în colaborare cu Walter Van Beirendonck.

După cum veți vedea în imagini, este o colecție casual și distractivă, ideală pentru a adăuga un punct neașteptat și revoltător în casele noastre. Designerul a fost inspirat să creeze această colecție în popularul său lume fictivă numită Wondermooi, ai cărei protagoniști sunt cinci creaturi care trăiesc în nori ... Lucrul promite!

În cazul în care nu știați, vă spun că Walter Van Beirendonck este membru al așa-numitului Six of Antwerp, un cunoscut grup de designeri absolvit de la Antwerk Academy of Fine Arts între 1980 și 1981. În anii 1980, acest grup unic a prezentat un nou viziune asupra lumii modei, care a plasat acest mic oraș belgian ca o destinație de design excepțional. Opera lui Walter a fost descrisă ca fiind impetuos și curajos, în timp ce intim și personal. Îi place să includă concepții istorice și personale în desenele sale.

În plus, Walter Van Beirendonck este creatorul lumii Wondermooi, de la care provin cele cinci creaturi magice care surprind personalitățile lor diferite din colecția GLÖDANDE. KWADE TIJGER, SPIEGEL, VLIEGMACHIEN, 1000G și ROOD, sunt protagoniștii WONDERMOOI despre copii care trăiesc în nori și își fac casa de secole. Creaturi ciudate care trăiesc într-o armonie perfectă și dau naștere unui amestec unic și frumos de forme, culori, pene și piele. 

Deci, puteți alege care este personajul dvs. preferat, vă spun: * KWADE TIJGER El este supereroul Wondermooiului. Dungile sale de tigru și mușchii mari îi țin departe pe băieții răi. Capul său în formă de cutie vă permite să vedeți tot ce se întâmplă.

  • KWADE TIJGER El așteaptă mereu să mențină fericirea și securitatea în lumea norilor.

  • VLIEGMACHIEN Este uneori curajos și alteori timid. Când pericolul își apasă penele și zboară oriunde. În plus, este singurul Wondermooi care nu are nevoie de un pat, îi place să doarmă spânzurat cu susul în jos.

  • ROOD Ea este zeița soarelui și a lunii. Este liderul Wondermooi, elegant și inteligent, încercând mereu să găsească o soluție pașnică la probleme.

  • Micuțul dulce SPIEGEL El este cel mai îndrăzneț dintre Wondermooi. Poate avea picioare mari, dar este capabil să se miște printre nori fără să ridice nici cel mai mic murmur.

  • Cu ochii pe tot corpul, 1000G El este observatorul Wondermooi-ului. Din momentul în care s-a născut, a început să observe totul pentru a avea grijă de toți locuitorii norilor.

 Pe baza acestor cinci personaje Wondermooi, colecția GLÖDANDE este formată din: bucăți de pânză, papetărie, saci, caiete, covoare, obiecte din porțelan și lenjerie de pat. Colecția încearcă să arate că ceva magic se întâmplă atunci când moda și accesoriile sunt amestecate. HairPărul dens al unui covor îl poate transforma într-un izolator fonic perfect, iar culorile vii aduc un aer nou oricărui spațiu.

Mi-au plăcut mai ales castroanele și, de asemenea, copertinele de plapumă, ideal mai ales pentru dormitoarele copiilor, există un număr de opt modele diferite din care să alegeți. Și tu, ce îți place cel mai mult la colecție?

Posturi Populare

Categorie Complemente, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult