Complemente

Ce este transportat pe pereți? Dincolo de pictură și tapet

Faptul că pereții locuinței noastre pot fi doar vopsiți sau tapet este o idee decorativă care este în prezent total învechită. Cu aceste propuneri ale lui Leroy Merlin vă vom arăta că există multe materiale cu care să acoperiți pereții casei dvs., adaptabil la orice stil și care, pe lângă faptul că este decorativ și confortabil, ascunde defectele pereților.

Trombocitele decorative

Acoperirea de perete este una dintre formele de decorare cu mai multe posibilități Este ideal pentru a crea un punct de stimulare vizuală care evidențiază accesoriile sau mobilierul, deși scopul său este mult mai mult decât estetic și instalarea sa mai ușoară decât poate părea a priori.

Dacă vrei da un aer romantic băii tale, alegeți o placă din tencuială naturală, fără îmbinări și foarte ușor de gestionat datorită greutății sale ușoare. O parchet și o cadă veche tăiată vor completa setul.

Oțelul color este ultima tendință. Dacă ceea ce vă place este un decor de avangardă alege griul ca culoare de bază și combină-l cu negri și alb. Pentru a da o notă de culoare, roșu sau portocaliu caldeu vă va ajuta să spargeți răceala tonurilor predominante. În această propunere, acoperirea sub formă de hexagoane mici conferă vitalității și mișcării peretelui, nefiind așezate în mod uniform, ajută la luminarea camerei.

O idee decorativă amuzantă este să folosești tapetul pentru a nu acoperi totul, ci formând un design neregulat și avangardist. Lăsați-vă imaginația să zboare și să pictați acea acoperire de diferite culori care se combină cu restul camerei. Puteți atârna chiar și un mic raft pe designul dvs., acesta va fi ideal pentru decorarea holului.

Caramida văzută

Acoperirea unui perete cu cărămidă expusă, autentică sau plachetară, este o tehnică decorativă care oferă o atmosferă originală, contemporană și cochetă. Acest tip de acoperire se îmbină perfect atât cu stilul industrial, cât și cu cel rusticși dacă adăugați alte materiale precum lemn, oțel sau ciment, veți crea o armonie perfectă.

Dacă doriți să creați un efect frumos de tapiserie, puteți combina cărămizi în diferite nuanțe pentru a forma un desen geometric. Culorile deschise dau mai multă lumină și cele întunecate (gri, negru) sunt mai originale și moderne și ne îndepărtează de conceptul de estetică rece și sobră. Pentru a termina setul, coborâți partea superioară și inferioară cu o fâșie de cărămizi așezate vertical.

Pentru a include cărămida văzută în decorarea casei tale nu ai nevoie de reviste toată casa. În funcție de stilul pe care l-ați ales, puteți alege să acoperiți toți pereții unei camere sau doar unul, lăsând să fie un stâlp sau o parte dintr-un perete care face diferența. De exemplu, dacă doriți să folosiți cărămida văzută în bucătărie veți avea dreptate dacă acoperiți un singur perete și o combinați cu mobilier ușor.

În zona de odihnă puteți include și cărămida văzută, în plus, căldura și textura ei nu este necesar să saturați camera cu elemente ornamentale. Va fi suficient pentru a completa decorarea cu un mobilier simplu din lemn și câteva detalii din oțel, de exemplu fereastra. Pentru a obține un sejur tineresc și lipsit de griji este materialul ideal.

Marmură

Marmura a fost de actualitate în prima jumătate a secolului XX și a revenit acum cu putere pentru a umple fiecare colț al casei tale. Deși poate fi translucid, se găsește și în alte game de culori, de la alb la maro sau galben, ceea ce vă va permite să vă jucați cu diferite stiluri atunci când decorați camerele casei voastre. Obțineți o estetică unică cu unul dintre cele mai vechi materiale folosite pentru decorare.

Deși forma cea mai frecvent utilizată este ca garnitură de bucătării, scări sau pereți de baie, există multe alte opțiuni, cum ar fi mese, șeminee sau podele. Dacă îl folosești pentru blat, vei primi o bucătărie mai îngrijită. În baie veți obține claritatea care o va face mai spațioasă și, fiind un finisaj luminos, va transmite curățenie. Dacă doriți un rezultat avangardist și modern, acoperiți un perete de baie din marmură și pictați restul de galben deschis, contrastul va fi spectaculos.

Lemn

Dacă există un material care să acopere pereții care asigură căldură unei camere, este lemn. Lemnul este confortabil, nobil și naturalDeci, dacă verificați pereții unei camere cu ea, va fi un succes. Tonul de culoare sau de tratament pe care îl oferiți șipcilor din lemn va marca un stil sau altul.

Pictează un motiv sau o graniță pe el pentru a obține un rezultat mai informal și mai tineresc. Puteți utiliza un șablon pentru a vă ajuta, în acest fel, te asiguri că desenul ales de tine este perfect. În ceea ce privește culorile, dacă baza este albă, puteți combina cuarțul roz și gri, două culori care sunt în tendință în acest sezon.

Dacă aveți o cameră cu tavan înclinat, acoperiți pereții sau oricare dintre ei, iar tavanul din lemn este o soluție decorativă care poate da mult joc. Pentru a nu supraîncărca prea mult camera, cel mai bine este să pictați lemnul, de exemplu, o culoare deschisă, albă sau cremă.

Tigla hidraulica

Tigla hidraulică este o acoperire care folosit în general pentru crearea de mozaicuri, este, de asemenea, o resursă decorativă care aduce luminozitate, culoare și textură. Puteți găsi opțiuni la fel de interesante precum plăci ceramice, plăci hidraulice sau plăci care, pe lângă placare, execută lucrări decorative.

Folosiți-l pentru a colora podelele și pereții și pentru a crea o atmosferă învăluitoare, deoarece este o resursă care Acesta va da viață și personalitate oricărei camere din casa ta. Vă sugerăm să-l utilizați în bucătărie, să-l combinați cu plăci de aceeași dimensiune și aceeași gamă de culori, rezultatul pe lângă faptul că este decorativ va fi practic, deoarece sunt ușor de curățat.

Ciment

Cimentul este un material care s-a rupt în decor, oferă o viziune neutră atractivă Depinde de modul în care o combinăm ca bază atât pentru un stil etnic, cât și pentru un contemporan.

Pentru a oferi bucătăriei tale o atmosferă rustică sau industrială, acoperiți pereții cu ciment nepoluat și nu vă faceți griji dacă rămân nereguliDimpotrivă, deoarece aspectul dur va contribui la punctul necesar pentru a obține acel rezultat informal care caracterizează acest stil.

Dacă ți-au plăcut aceste propuneri pentru decorați pereții casei dvs. fără a fi nevoie să pictați sau tapetațiPe site-ul Leroy Merlin veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a le pune în practică.

În planurile de vară

  • Obțineți o iluminare perfectă pentru nopțile lungi de vară

  • O suită de un dormitor: 7 idei deco pentru a profita la maxim

  • 5 tendințe în perdele pentru a vă proteja casa de soare

Video: 3000+ Common English Words with British Pronunciation (Ianuarie 2020).

Posturi Populare

Categorie Complemente, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult