Evenimente

Târgul de decorații antice și noi va umple cumpărăturile de modă cu decor

Noiembrie este o lună care îmi place. La peisajele de toamnă pe care le putem găsi în toată splendoarea sa în munții țării noastre, adăugăm noutățile pe care am început să le cunoaștem despre campania de Crăciun sau despre sărbătoare de piață plin de farmec în care să găsim lucruri frumoase pentru a ne îmbrăca casa în cele mai reci luni ale anului.

Piețele de genul Târgul antic și nou decorat, un târg care se întoarce la Fashion Shopping Mall între 3 și 6 noiembrie pentru a ne surprinde cu multiple propuneri în domeniul decorativ așa cum suntem obișnuiți.

Cu această ocazie, magazinul Fashion Shopping, situat în zona Azca, va găzdui peste 35 de magazine spaniole specializate în decor vintage, retro și contemporan pentru a sărbători cea de-a VIII-a ediție a acestui târg care promite înscenare atractivă.

Această ediție a târgului va avea ca temă principală muzica și influența ei în lumea decorației, un element esențial pentru a înfășura un proiect bun de design interior, așa cum ne-a arătat Viteri Lapeña, de exemplu, în ultima ediție a casei Decor.

Prin urmare, Antique și New Deco intenționează să aducă un omagiu atât pieselor grozave, cât și celor mici decorative care fac din momentul ascultării muzicii o adevărată plăcere.

Posturi Populare

Categorie Evenimente, Articolul Următor

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar
Baie

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar

Atunci când alegem o chiuvetă originală și diferită, există mai multe lucruri de care trebuie să ținem cont. Pe de o parte există frumusețea, eleganța și stilul întregului; dar pe de altă parte există calitatea materialului, care ne garantează că este durabil și, de asemenea, că este ușor de curățat și că nu marchează pete la fiecare cinci minute ... Ceva care se întâmplă cu unele piese.
Citeşte Mai Mult
De la cadă la duș, o altă soluție
Baie

De la cadă la duș, o altă soluție

Trebuie să schimbați cada pentru duș, dar nu păstrați dale ca cele de pe perete și nu intenționați să reformați întreaga baie. Te afli într-o legătură ... sau poate nu atât? M-am regăsit în această situație recent, deoarece o rudă mi-a comandat să reform o baie în aceleași circumstanțe.
Citeşte Mai Mult
Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor
Baie

Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor

Mulți oameni critică designul avangardist pentru că trăiesc cu spatele la nevoile celor care îl vor folosi. Întotdeauna susțin că nu este cazul, de obicei, că un proiectant bun ține cont nu numai de aspectul estetic, ci și de cel practic. Ceea ce se întâmplă este că, uneori, există designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor.
Citeşte Mai Mult
Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei
Baie

Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei

Pomd'or este una dintre firmele legendare în crearea accesoriilor pentru baie, despre care am vorbit în ocaziile anterioare la Decoesfera și care astăzi ne surprinde cu o colecție cu adevărat spectaculoasă. Cu această colecție, pe de o parte, firma și-a dorit să se întoarcă la esența și începuturile ei, recuperând măiestria și măiestria în munca de sticlă, și astfel apare Patrimoniul.
Citeşte Mai Mult