Alte spații

Acoperiți-vă casa cu 11 covoare pline de farmec

Putem desemna ca covor orice țesătură realizată dintr-o țesătură, din mătase, lână, fir, fibră și chiar plastic și folosit pentru acoperirea podelei unei camere. Odată cu invenția țesutului „Jacquard” din Franța, a fost posibilă țeserea covoarelor din cinci culori. Deci, odată cu trecerea timpului, aceasta tehnică numită Wilton a rezultat în unele covoare luxoase groase.

Și acest lucru se întâmplă în lumea decorațiunii, că această grosime de lux face ca podelele unor locuințe cu aceste covoare minunate. Vă prezentăm mai multe idei de covoare fermecătoare pentru acoperiți, protejați și decorați podeaua locuinței.

Circulare și flirturi

Covoare rotunde sunt întotdeauna originale, designul său lasă prototipul de zi cu zi, dimensiunile sale se pot schimba și se potrivesc în aproape toate spațiile.

Alungit pentru un coridor

Coridoarele se pretează la covoare dreptunghiulare și amenajate și va fi mai confortabil să le plimbați pe un podea confortabil, precum și spațiul va fi mult mai acoperit.

Acestea din urmă pe care le putem vedea, tind să fie mult mai stilizate și reprezentate modele geometrice mai repetitive și mult mai strâns la o abordare ordonată. Urmează un model desenat anterior.

Pătrat și dreptunghiular ideal pentru camerele de zi și sălile de luat masa

Acest covor gri deschis este fabricat cu 100% fibră de plastic, țesătură care rezistă trecerea timpului și are o întreținere mai bună, nu din acest motiv este încă confortabilă și izolatoare. lui imprimeul geometric reprezintă un zig-zag, foarte actuală astăzi.

Cu sau fără mobilier deasupra lor le place întotdeauna și decora singuriDesigur, un complement de mobilier va adăuga mai multă greutate decorativă mediului pe care dorim să-l creăm.

Dacă este corect cu dimensiunea sa și se potrivește cu culoarea optimă pentru camera pe care doriți să o decorați, covoarele vor deveni magice în casa noastră. Mai avem timp să umplem o casă cu căldura unui covor fermecător.

Video: Am cumparat MASINA. Reactia FETELOR. Cand si unde vom merge la ROMANIA (Decembrie 2019).

Posturi Populare

Categorie Alte spații, Articolul Următor

Idei de decorat în albastru turcoaz
Sertar Decoesfera

Idei de decorat în albastru turcoaz

Am comentat deja anterior că turcoazul, fusese aleasă culoarea anului 2010 de Pantone, în mod tradițional nu este una dintre culorile în care arăt mai mult sau în care mă gândesc mai mult, dar este adevărat că atunci când îl văd îmi place, este vesel , distractiv, luminos și proaspăt, are multe avantaje pentru decorare.
Citeşte Mai Mult
Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive
Sertar Decoesfera

Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive

În Decoesfera, căutăm mereu opțiuni economice pentru a oferi, decora și rezolva. Dar ce dracu! E Crăciun și de Crăciun ne place să visăm cu nasul atașat la vitrinele magazinelor. Urmează să facem o mică călătorie de lux prin cele mai exclusiviste vitrine, să deschidem gura larg deschisă pentru a vedea cele mai opulente cadouri decorative și să ne simțim la fel de plini de lux ca tovarășii noștri Embelezzia, dacă doar pentru câteva clipe.
Citeşte Mai Mult
COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY
Sertar Decoesfera

COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY

Vedem colecții de vopsea, textile, mobilier și acasă pe care multe firme ni le prezintă pentru anotimpurile următoare. Nu ne place nimic mai mult decât să facem curățare de primăvară și să ne schimbăm interioarele într-o măsură mai mare sau mai mică. Înlocuiți câteva perne, tapițerie sau dacă sala de mese este aruncată direct ... Printre propunerile pe care le-am iubit se numără noua colecție COS în colaborare cu HAY pentru primăvara viitoare.
Citeşte Mai Mult