Sertar Decoesfera

Alb sau negru, ce ton clasic preferați să combinați cu culorile neutre?

Am început săptămâna puternic și cu un clasic care nu eșuează niciodată, Decorarea în alb sau negru este o tendință care nu iese niciodată din stil. Aceste culori, cele mai de bază în materie de decor, ne permit să acordăm proeminență formelor și celorlalte elemente ale căminului ajutând la realizarea unui stil modern și practic. Dar, dintre cele două, care preferi ... Alb sau negru?

Din mâna lui Maisons du Monde găsim o serie de Propuneri de aspect total alb-negru în decorare și mobilier pentru casă cu unicul suport al culorilor neutre ale celor mai naturale materiale. Eu personal decid asupra țintei, dar cu siguranță există o împărțire a opiniilor atunci când aleg, deoarece ambele nuanțe au avantajele lor.

Un mediu monocrom în albul este mai deschis și mai moale, ajută la crearea unei senzații mai mari de lumină și spațiozitate și, de asemenea, deoarece culorile sunt întotdeauna o problemă de gust, are o mulțime de fani care se simt identificați cu seninătatea pe care o transmite.

S-ar putea părea că negrul are mai multe dezavantaje, dar realitatea este că are și avantajele sale, albul în decor este mai informal și o prezență mai mare de negrul aduce eleganță, rafinament și sobrietate. Recunosc că văd mediile cu negru și le iubesc, deși personal nu sunt cele pe care le prefer pentru casa mea.

Și între alb și negru, ce culoare decideți?

Video: Ex Illuminati Druid on the Occult Power of Music w William Schnoebelen & David Carrico NYSTV (Decembrie 2019).

Posturi Populare

Categorie Sertar Decoesfera, Articolul Următor

Idei de decorat în albastru turcoaz
Sertar Decoesfera

Idei de decorat în albastru turcoaz

Am comentat deja anterior că turcoazul, fusese aleasă culoarea anului 2010 de Pantone, în mod tradițional nu este una dintre culorile în care arăt mai mult sau în care mă gândesc mai mult, dar este adevărat că atunci când îl văd îmi place, este vesel , distractiv, luminos și proaspăt, are multe avantaje pentru decorare.
Citeşte Mai Mult
Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive
Sertar Decoesfera

Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive

În Decoesfera, căutăm mereu opțiuni economice pentru a oferi, decora și rezolva. Dar ce dracu! E Crăciun și de Crăciun ne place să visăm cu nasul atașat la vitrinele magazinelor. Urmează să facem o mică călătorie de lux prin cele mai exclusiviste vitrine, să deschidem gura larg deschisă pentru a vedea cele mai opulente cadouri decorative și să ne simțim la fel de plini de lux ca tovarășii noștri Embelezzia, dacă doar pentru câteva clipe.
Citeşte Mai Mult
COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY
Sertar Decoesfera

COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY

Vedem colecții de vopsea, textile, mobilier și acasă pe care multe firme ni le prezintă pentru anotimpurile următoare. Nu ne place nimic mai mult decât să facem curățare de primăvară și să ne schimbăm interioarele într-o măsură mai mare sau mai mică. Înlocuiți câteva perne, tapițerie sau dacă sala de mese este aruncată direct ... Printre propunerile pe care le-am iubit se numără noua colecție COS în colaborare cu HAY pentru primăvara viitoare.
Citeşte Mai Mult