Terasă

Șapte idei pentru a continua să vă bucurați de balconul sau terasa dvs. și în toamnă

Astăzi este o zi complicată pentru mulți, începe septembrie, sărbătorile s-au terminat și trebuie să te confrunți din nou cu rutina. hai dor de o mulțime de lucruri de vară, dar unii dintre noi îi putem menține în continuare luni întregi dacă suntem puțin atenți, de fapt aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a relua în fiecare zi cu dorință și fără celebra depresie post-vacanță.

Deoarece decorația este a noastră, ne vom concentra pe câteva sfaturi care ne pot ajuta continuați să vă bucurați de balconul sau terasa noastră deși sosesc anotimpurile reci. Să uităm de drama de a termina luna august și să ne gândim clar, în toamnă și iarnă nu în fiecare zi este temporar, sunt multe zile cu cer senin și putem profita de ele.

Țineți materialele la îndemână pentru a le proteja

Dacă v-ați ales bine mobilierul de exterior, este normal să fie pregătiți să reziste bine la ploaie și vânt. Singurul lucru care nu poate fi lăsat în aer liber sunt pernele și, în general Accesorii textile Nu-i duceți în camera de depozitare, Asigurați-vă că le păstrați bine, dar păstrați-le la îndemână, astfel încât să le puteți prinde în orice moment.

Puteți acoperi mobila cu un capac ușor

Deși mobilierul este rezistent, este adevărat că, pe tot parcursul anului, expus vremii înclinate suferă și se deteriorează, dacă doriți să le păstrați bine mai mult timp, puteți acoperiți-le cu un capac ușor de pus și de decolat pentru a-l putea elimina rapid în momentul în care doriți să le utilizați. Salvarea mobilierului nu este o opțiune bună, dacă o faceți, v-ar lua prea mult să le așezați în ziua care este bună și în final ajungeți să nu le mai folosiți până în vara următoare.

Parazoli și copertine îndepărtează frigul și soarele

Cea a „ceea ce înlătură frigul, îndepărtează căldura” se aplică și copertinelor și umbrelelor. Dacă spațiul tău exterior este acoperit, ai noroc, dar dacă nu este așa, nu uitați că același lucru pe care îl folosiți vara pentru a vă proteja de soare, vă va servi toamna și iarna pentru la adăpost de frig sau ploaie lumină.

Zilele sunt mai scurte, trebuie să vă luminați

Dacă există o frază care este foarte tipică în aceste zile, cel puțin în Galiția, este: „zilele sunt deja sesizabile ...”, referindu-ne la aceasta începe să se întunece mai devreme decât în ​​timpul verii, rezumând că zilele sunt mai scurte și vor continua să se scurteze în lunile următoare, astfel încât pentru a putea folosi spații exterioare în orice moment vom avea nevoie de mai multă iluminare decât în ​​luna iulie, evident.

Scoate păturile de pe canapea și scoate-le afară

păturile sunt pentru canapea, dar și pentru sezlonguri. Nu există niciun motiv care să interzică să duci o pătură pe terasă. La sfârșitul zilei, dacă vrem să ne bucurăm de spații în aer liber, toamna și iarna, putem, dar, evident, va trebui să facem ceva mai cald decât în ​​timpul verii.

Amintiți-vă că lumânările oferă căldură

Dacă bugetul o permite, puteți opta pentru o soba exterioara ca cele plasate pe terasele magazinelor de cafea, dacă ceva bun ne-a învățat legea anti-fumat este că nu există niciun motiv să închidem terasele pe timp de iarnă, ceva care în multe locuri înainte de a fi făcut. Dar dacă nu aveți o sobă, puneți cel puțin câteva lumânări, oferiți întotdeauna o anumită căldură și, de asemenea, ajutați la iluminarea, unul dintre punctele pe care le-am evidențiat înainte.

Alegeți-vă bine plantele și culturile

Și ne închidem cu plantele și deja renumita grădină urbană. Septembrie nu este luna florilor, dar pe tot parcursul anului există plante care pot fi cultivate, care nu necesită o mare îngrijire și care dau rezultate foarte bune. Asa ca nu va abandonati ghivecele pana in primavara, obtine plantele potrivite si bucura-te de ele.

Chiar dacă nu petreci ore în străinătate, chiar dacă este doar puțin timp profitând de raza aceea de soare pentru a citi o vreme sau pentru a bea ceaiFără îndoială, efortul de a menține terasa mobilată și echipată în timpul anotimpurilor reci va merita.

Posturi Populare

Categorie Terasă, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult