Complemente

Nasteri pentru cei mai clasici, minimalisti sau pentru copii; opțiuni, astfel încât să nu pierdeți Betleemul de Crăciun

Călătoria în Betleem este una dintre marile tradiții ale Crăciunului asta nu lipsea niciodată în casele părinților și / sau ale bunicilor. În țara noastră este o tradiție cu multe rădăcini, iar când eram mică îmi amintesc că am făcut un tur interesant, vizitând cele mai spectaculoase praguri ale vecinilor.

Râurile din folie de aluminiu, nașterile „cu mai multe povești”, verdele mușchiului, zidurile stâncoase, castelul lui Irod ... nu lipseau niciodată ...

Cu siguranță vor fi mulți care urmează cu fidelitate ritualul și își muncesc din greu scenele de naștere, dar am impresia că este o tradiție care se pierde puțin acasă. Motivul poate fi lipsa de timp sau de spațiu în casele noastre.

Poate fi și asta stilul celor mai clasice nasteri nu merge cu decorarea caselor actuale, mai minimalist sau nordic. Ca și cum Betleem ar avea nevoie de o bibliotecă grea de mahon pentru a fi așezată.

BELENE CLASICE

Dacă sunteți unul dintre cei pe care îi păstrați cea mai clasică tradiție și doriți să extindeți sau să reînnoiți piesele din Betleemul dvs. puteți continua să o faceți. Toate iubitele (mușchi, rumeguș, păstori, oi, șopron pe care le ai), disponibile printre altele în El Corte Inglés sau Leroy Merlin.

BELENE MINIMALISTE

O opțiune fantastică dacă nu vrei să renunți la simbolismul tău, dar nu ai nici timp, nici spațiu pentru a călători pe marele prag de naștere.

BEBELE COPIILOR

Perfect dacă există Copii acasă sau dacă doriți ceva mai naiv și mai distractiv pentru casa dvs. Bineînțeles că nu vă va teme că copiii sparg figurinele de fiecare dată când se apropie de ele.

Și tu Călărești mari nasteri? Sau preferi varianta cea mai simplificată?

scena Nașterii

Astăzi în amazon pentru 17,49 €

Posturi Populare

Categorie Complemente, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult