Carcasă

Bruce Willis își pune apartamentul în New York la vânzare pentru 15 milioane de euro, în cazul în care căutați un apartament în Marele Apple

Super erou al multor filme de acțiune și aventuri, precum și protagonistul filmului de succes The Sixth Sense, Bruce Willis tocmai și-a pus la vânzare apartamentul din New York. Situată în 271 Central Park West în zona centrală West West Side din Manhattan, această reședință spectaculoasă are o vedere de neegalat asupra Central Park de la aproape ferestrele sale. Achiziția de proprietăți de lux de către oameni celebri din lumea artelor, politicii sau divertismentului este întotdeauna o mare afacere imobiliară. Prețurile de revânzare tind să genereze profituri confortabile pur și simplu pentru că sunt „case de celebritate”.

Reședința din Bruce Willis și actuala sa parteneră Emma Heming Nu a fost ocupat de mult timp de către actor, deoarece l-au folosit doar de vreo trei ani. Ca de obicei cu acest tip de apartament, nu numai că scoate în evidență spațiul spectaculos, dar decorațiunile interioare și facilitățile sunt demne de o superstar hollywoodiană. Prețul său de vânzare a fost publicat în puțin peste 17 milioane de dolari SUA, adică în jur de 15 milioane de euro. Prin urmare, dacă aveți această sumă rămasă și sunteți interesat, atunci vă explicăm ce veți avea în viitoarea dvs. casă.

Primul lucru care afectează duplexul Bruce Willis este claritatea și luminozitatea întregului. Acest lucru se datorează a doi factori principali: prezența masivă a ferestrelor albe și mari pe întregul apartament. Într-adevăr, toți pereții și tavanele sunt vopsite într-un alb impecabil, în timp ce podelele din lemn contrastează cu orice altceva. De asemenea, în unele părți ale casei, anumite mobilă reia această tendință albă de a reafirma importanța efectului dorit.

În contrapartidă cu ambele alb, unele dintre ele mobilierul și accesoriile de decor au fost alese cu culori mai intense. Acest contrast devine interesant datorită dinamicii luminoase perfecte realizate prin ferestre. Acestea deschid literalmente spațiile către exterior și în special spre Central Park. Trebuie menționat faptul că fiecare dintre camerele din apartament are vedere la parc.

L-am găsit incredibil interesantă ideea de a plasa o cadă lângă o fereastră în baia dormitorului principal, "dormitorul principal", cu care puteți face o baie, cu vedere la Central Park. Cine nu va dori o astfel de experiență? Păstrând temele băilor, merită subliniat și finisajele fine cu marmură cu un stil general, cu atingeri vintage foarte atractive.

Dormitoarele, care sunt de obicei spații mai intime propice pentru odihnă, sunt așezate într-o atmosferă mult mai „confortabilă” cu tonuri pastelate, întotdeauna cu o prezență importantă de alb. în timp ce mobilierul din dormitorul principal este confecționat din lemn și reflectă un anumit roman de eleganță, cei pentru copii au un decor ușor mai colorat, cu o atingere albăstruie sau roz.

Lucrul important și ceea ce mi s-a părut cel mai interesant în toată decorarea interioară a acestei reședințe este cum să rupi eventuala monotonie a albului prin detalii despre culoare. Fie că este o piesă de mobilier sau o cutie de culoare intensă sau perne în tonuri pastelate, găsim întotdeauna ceva care atrage privirea și ne scoate din mediul imaculat.

În rezumat, și dincolo de decorațiunile interioare franc de succes, apartamentul pe care Bruce Willis tocmai l-a pus la vânzare în New York, Este o bijuterie datorită locației sale simple și pentru această promisiune de a avea o vedere aproape neîntreruptă spre Central Park. Dacă adăugăm la aceasta confortul și calitatea finisajelor sale, nu ne îndoim că merită cele 15 milioane pe care le solicită. Dacă ai putea, l-ai cumpăra?

Decosfera | Descoperiți stilul eclectic al casei lui Lenny Kravitz din Paris
Decosfera | Keith Richard scoate la vânzare penthouse-ul său din New York pentru 10 milioane de euro

Posturi Populare

Categorie Carcasă, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult