Rustic

Tendințe de decorare 2018: brute, naturale și imperfecte care se află deja în colecțiile mărcilor tale de decor preferate

Într-o lume imperfectă și hiperconectată din punct de vedere tehnologic, tot mai mulți designeri și decoratori pariază o revenire la tradițional sau la esența de obiecte și materiale.

Termen brut în decor se traduce ca tendința în „brut” sau „brută” și constă în îmbrățișarea unor lucruri imperfecte și texturi naturale, fără lustruire sau ornamente.

Angajamentul față de mărci pentru materiale precum lemn, lenjerie, iută, rattan, răchită, bumbac, ceramică etc ... sunt un simptom al acestei tendințe. Naturalul trebuie trăit și simțit. În lemn cerealele sunt apreciate, iar lacurile sale nu se observă, ustensilele sunt neregulate și nu ne pasă de ridurile lenjeriei, dimpotrivă, le aplaudăm. Este o tendință care merge mână în mână cu mișcări sau concepte precum „Viață lentă” sau hygge.

În 2015, designerul Ilse Crawford la prezentarea colecției sale Sinnerling pentru Ikea în care au dominat materiale precum pluta și răchita Am vorbit deja despre această nevoie folosiți materiale naturale pentru a compensa o casă în care trăim din ce în ce mai mult cu mai multe dispozitive tehnologice.

Și este probabil, acea parte din succesul acestei tendințe să fie această conectivitate și globalizarea care să permită micii meșteri își prețuiesc munca și utilizați magazinele online pentru distribuție și distribuție. Astfel, conectăm rusticul și artizanalul cu viața stresantă din orașe.

Imagine de la Nonabruna.com Imagine de la Nonabruna.com Poza lui Ojeastudio.com Catalog de texturi Imagine

Orice ar fi, marile mărci pariază puternic pe acest curent. O vedem în primăvara acestui an Colecția de camere a El Corte Inglésîn Maisons du Monde, sau în Totul despre Linen by Zara Home sau în Următorul Ikea.

Catalogul de camere al El Corte Inglés Via Zara Home Via Zara Home Via Maisons du Monde

Având în vedere acest lucru, Vă înscrieți la Raw?

Mai multe stiluri decorative în Decoesfera | 17 idei decorative inspirate din stilul Art Deco

Posturi Populare

Categorie Rustic, Articolul Următor

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo
Salon

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo

Dacă există un loc în care cineva ar trebui să fie confortabil și unde să se odihnească, acesta este casa, în camera de zi sau în dormitor este fiecare persoană care își găsește refugiul pentru a citi, pentru relaxare, pentru a se întâlni și a discuta cu prietenii ... Multe dintre aceste activități de odihnă și odihnă se desfășoară de pe un scaun și pentru fiecare dintre ele un loc de alt tip vine la îndemână.
Citeşte Mai Mult
Colecția de mobilier din beton Matali Crasset
Salon

Colecția de mobilier din beton Matali Crasset

Una dintre ultimele companii care a creat o colecție de mobilier din beton a fost Matali Crasset în colaborare cu LCDA. Deși, la început, unii au crezut că betonul interior era un moft trecător, de fiecare dată betonul este consolidat mai ferm ca material perfect pentru mobilier și tot felul de accesorii.
Citeşte Mai Mult
Alege o culoare intensă pentru haina ta
Salon

Alege o culoare intensă pentru haina ta

Rar îndrăznim cu culorile puternice și vibrante în decor, este adevărat că aproape toată lumea le place când le vedem în reviste, în vitrinele magazinelor și în expoziții și uneori chiar ne oferă invidie atunci când le vedem la casa unui prieten. , dar când vine vorba de adevăr, când vine vorba de amenajarea propriei case, nu ne asumăm de obicei riscuri, cred că este timpul să ne pierdem frica și să începem să includem elemente cu tonuri intense în interiorul casei.
Citeşte Mai Mult