Complemente

Am testat Neato Botvac D5 Connected un aspirator robot high-end

Acesta este al doilea robot / aspirator pe care l-am testat într-un timp scurt. Primele aspiratoare robot de pe piață (Roomba) au abia cincisprezece ani și piața este deja consolidată, dar în tehnologie continuă să dezvolte funcții noi și surprinzătoare.

Una dintre cele mai mari inovații pe care le include este că Puteți defini zonele de acțiune ale robotului chiar și în aceeași cameră. Acest lucru ne permite să folosim robotul cum și unde ne dorim, astfel încât să nu se apropie de anumite zone pe care preferați să le respectați ca zonă de joacă pentru copii, decorațiuni specifice, cum ar fi Crăciunul etc ...

De asemenea, promite esențialul că, cu atât de mult ne lipsește, curățare eficientă și fiabilă în spații mari ale casei. Pentru că robotul Neato Botvac D5 Conectat colectează murdăria, părul (verificat) și, se presupune, păstrează alergeni pentru curățarea profundă.

CE CONNEXTEAZĂ NEATO BOTVAC D5

Pe lângă propria persoană robot și stația de încărcare, robotul este prevăzut cu aceste accesorii.

Este inevitabil să-l comparăm cu aspiratorul LG Hombot Turbo Robot pe care l-am testat recent (Am testat aspiratorul LG Hombot Turbo Robot, robotul inteligent care curăță și monitorizează acasă simultan); prima diferență este că celălalt robot nu a inclus carte de instrucțiuni Și acesta. Pe de altă parte, acest dispozitiv nu poartă telecomandă iar cele menționate mai sus.

Dacă cu celălalt robot a spus să rateze cartea de instrucțiuni cu aceasta vă spun că, ca toate cărțile de instrucțiuni, sunt foarte leneș (știu, atunci de ce mi-a fost dor de celălalt?), Dar din fericire nu a trebuit să o consult așa simplu, care este manevrarea sa.

În caz contrar, extrasele vor fi filtra piese de schimb, perii de curățare și chiar un mini-nou-născut, în centrul din dreapta, asta nu se curăță, ci se mișcă la fel și asta a încântat-o ​​pe fiica mea.

MANAGEMENTUL NEATOAREI ACASĂ

Foarte similar cu modelul precedent, numai trebuie să așezați stația de încărcare într-un loc plat și să încărcați Neato. O lumină albastră clipește intermitent care indică faptul că se încarcă și, la încărcare, dacă apăsați butonul Redare, începe turul.

Aici nu îmi lipsește telecomanda, care este foarte util să nu mă aplecați pentru a apăsa un buton și încă puțin. Pentru mine personal (și vorbesc pentru mine), mai am o comandă pentru tot ceea ce implică; salvează-l, găsește-i, distinge-i de ceilalți ...

FUNCȚIILE NEATOAREI

La prima vedere, așa cum spuneam, puteți aprecia doar butonul de pornire, astfel încât nu pot regla puterea sau modul.

Am descărcat aplicația Neato pe mobil, pentru a putea gestiona de acolo și pentru a face testul mai complet. Neato se conectează la Internet și astfel interacționezi cu el.

O aplicație cu un design bun și care pare ușor de utilizat.

AVANTAJE

Curățare optimă

Îndepărtați eficient murdăria (cea care arată în siguranță, firimituri, păr ...).

Este agil

Salvează suprafețe care se schimbă foarte bine, precum covoarele și nu se dezlănțuie fizic în lucruri sau se „obstruează” atunci când întâlnește un obstacol neașteptat, se prăbușește o dată și puțin mai mult, pentru că îl transformă și îl salvează. Și, deși în aplicație vă avertizează, în videoclipul său de prezentare, că eliminați cablurile și obiectele mai mici de zece centimetri, lucrurile din cablu nu se conformează deloc și vă spun că le salvează prompt fără a fi prinse, cel puțin de două ori Am încercat, deși este mai bine să le elimini, este bine să știi, în caz că te pierzi într-o zi.

Aplicația pentru managementul și controlul său este intuitivă și ușor de utilizat și are un design bun.

Generați avertismente

Acest robot nu vorbește ca la LG Hombot Turbo anterior, dar îl face avertizați ferm prin APP că trebuie să goliți și să curățați filtrul. Cu o revizuire completă a casei dvs., vi se solicită deja o curățare a casei dvs. (aproximativ 70 m2). Îmi place asta pentru că sunt foarte neîncrezător, iar aceste observații deduc că facilitează o întreținere bună a dispozitivului.

Se demontează și se curăță ușor.

Zilele și orele în care se face curățarea pot fi programate de pe mobil și într-un mod simplu.

Cu tehnologia laser, controlează lacunele și spațiile casei.

De fapt, hartați-vă casa pentru a selecta zonele de curățare. Când spun „cartografiere” spun că face literalmente o hartă a casei tale, un plan care îți spune traseul pe care l-ai făcut în fiecare curățare.

DEZAVANTAJE

Zgomot

Experiența mea anterioară este că celălalt a făcut mai puțin zgomot. Este adevărat că cea anterioară avea o funcție turbo care o potrivea sau o depășea pe cea din zgomot, dar aceasta, dar în modul normal era foarte liniștită. Modul normal al Neato este zgomotos, dacă vrei să te uiți la televizor sau să lucrezi în aceeași cameră în timp ce funcționează.

Îmi lipsesc mai multe butoane de pornire

Are doar butonul de pornire mare, bateria și eu (informații) că, dacă există o problemă, devine roșu. Se pare că există un singur mod de curățare, deși din aplicație vă oferă un program delicat, la care nu găsesc prea multe diferențe.

Întoarcerea la stația de încărcare.

Când robotul își face treaba, trece în modul „inactiv”, adică își pierde puterea și se presupune căutarea lentă a stației sale de încărcare. Spun „se presupune” pentru că în cazul meu există un covor în fața stației care pentru curățare economisește și curăță fără probleme, iar în modul „inactiv” sau înapoi acasă nu îl depășește, rămâne ca acolo încercând să-l depășești. Dacă schimb stația de încărcare cu un alt conector, depășesc problema, dar trebuie să știți.

Pretul.

Pe piață este aproximativ la 650 de euro, o sumă semnificativă

CONCLUZIE

Mi se pare o mașină compatibilă cu aspiratorul deoarece facilitează zi de zi și poate fi necesar pentru case cu animale de companie în care părul și acarienii sunt o problemă și, în case unde există multe covoare sau covoare.

În caz contrar, Neato Botvac D5 Conectat Este o mașină bună, dar nu perfectă. Dacă mă întrebați, vă voi spune că prefer mai puțin zgomot și multă eficiență pentru a face hărți și o pot programa, deoarece atâta timp cât o pot lăsa când plec de acasă și vă voi face treaba, vi se va părea bine. Pentru iubitorii de gadgeturi, Neato Botvac D5 este excelent, deoarece aplicația este foarte bună și oferă multe posibilități pentru cei care doresc să extragă potențialul larg pe care îl oferă (curățare pe secțiuni, programare ...). Totul pentru a face viața mai ușoară.

Posturi Populare

Categorie Complemente, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult