Artă

Pictează Malasaña! 2018 va transforma această zonă din Madrid într-o mare pânză urbană

Odată cu sosirea primăverii, Pictează Malasaña!, maratonul cultural gratuit și gratuit care ia străzile acestui cartier al capitalei spaniole în fiecare an revine la atac.

Pentru a fi mai concret, pictează Malasaña! următorul va avea loc Duminică 15 aprilie. În această ediție a acestui mare petrecere de artă urbană, care sărbătorește a treia ediție, o sută de artiști vor participa în 100 de spații ale acestui cartier iconic din Madrid pentru a schimba complet imaginea străzilor sale.

Ca de obicei, pe tot parcursul zilei, străzile Malasaña vor deveni un studio-galerie de artă în aer liber. Cei 100 de artiști participanți la ediția din acest an au fost deja selectați de organizatorii acestei inițiative de cultură, Suntem Malasaña și Madrid Street Art Project, printre sutele de propuneri naționale și internaționale care au fost supuse apelului.

Printre artiștii aleși să participe la Pinta Malasaña! În 2018 se evidențiază artiști de top cu cariere de stradă, dar și ilustratori, graficieni și pictori de studio. Artiști care pot picta pe spații care le-au fost cedate comercianților și vecinilor dezinteresați din acest cartier din Madrid.

Mai ales interesante vor fi spectacolele pe care le putem vedea în două spații. În primul, în Plaza de Dos de Mayo, cinci artiști vor participa în diferite zone ale pieței. În al doilea dintre aceste spații de referință, situat într-o local situat la numărul 14 al străzii Velarde, activitățile vor fi dezvoltate pe tot parcursul weekendului.

Și este și faptul că, împreună cu lucrările care se vor naște în cele sute de spații participante, acest maraton de artă urbană va avea și alte acțiuni precum un concurs fotografic masiv, demonstrații de artă live, pictură corporală ...

Posturi Populare

Categorie Artă, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult