Evenimente

Salone del Mobile din Milano se închide cu estetica impresionantă a bucătăriilor inteligente ale PORCELANOSA GRUPO

Astăzi este ultima zi pentru standul Porcelanosa și pentru a 58-a ediție Salone del Mobile din Milano și unde Eurocucina-FTK (Tehnologie pentru bucătărie) își consolidează imaginea internațională. În cadrul unei incinte cu 111 expozanți, Porcelanosa a oferit principalele noutăți ale catalogului său, în care formate ceramice mari.

emoţiile este noua colecție care Gamadecor cadouri în bucătăriile moderne și cu tehnologie supremă. Proiectat pentru a descoperi un cosmos de texturi inedite și senzații arhitecturale, paleta de finisaje și un mașini de vârf Au creat aceste bucătării echipate pentru nevoile secolului nostru. Anul acesta standul Porcelanosa a avut patru medii, vrei să le cunoști?

Stejarul negru delicat (XLK Liem Grey Silk)

Atracția acestui model este a sa usi ascunse și un final spectaculos în lemn de stejar negru cu tendință rustică. Tehnica a permis îmbunătățirea frumuseții lemnului și perfecționarea acestuia, astfel încât acestea să le facă diferit de alte bucătării convenționale. În ea percepem aeruri industriale care emană din rafturile negre practice. În timp ce admirăm mobilierul, tavanul devine un alt element care trebuie să fie deosebit de bine L'Antic Colonial Linkfloor Contract grafit, titan și material din oțel.

Alte detalii estetice sunt sobe incluse în blat printr-un sistem Ves, acest lucru permite extinderea spațiului și plasarea ustensilelor atunci când lucrați.

toate fronturi a dulapurilor și a blat de lucru au XLight Liem Gri acoperit din porțelan de mătase 6 mm grosime și Blackplash (prezentă și pe pavaj și înveliș), dimensiune 120x120 cm, fiind irezistibil la atingere a tuturor vizitatorilor care au trecut prin Salonul Mobil de la Milano. O bucătărie proiectată cu căldură, rafinament și avangardă Seria de emoții de Gamadecor.

Tonuri de piele pentru bucătării inteligente

Al doilea mediu a avut aceeași tehnologie de deschidere în uși ascunse și rafturi cu iluminare LED. Modelul este Emotions 7.30 Piele, Limo Mate. marmură în nuanță întunecată de la L’Antic Colonial (Habana Dark) sunt prezente pe blat, pe placare și pe trotuar. Expresivitatea acestei colecții este puritatea compozițiilor sale. Dacă ne concentrăm pe tabel care iese în evidență, are un sistem inovator de deschidere feronerie pliabilă rămășițe invizibil când este închis

Îngrijirea estetică ajunge la Robinete electronice Pure Line, o altă dintre noutățile prezentate la Milano. Pardoselile și tavanele sunt acoperite de material Linkfloor Contract Graphite, Titan și Oțel care imită lemnul sau țesăturile, foarte rezistente la impacturi. Masa de mic dejun, așa cum se numește, este încadrată în același finisaj de blat Krion K-Life, un material nou care este activat de lumină, capabil să elimine bacteriile și să reducă efectele poluante zilnice, pentru a crea medii mai sănătoase. Un material care pariază pe mediu și care a susținut un tratament prin fotocataliză. Împreună cu precedentul, pardoseala Newport Natural Nature compune cele două noutăți prezentate de semnătura Venis În cadrul expoziției internaționale XXV de Global Architecture & Interior Design, pe 29 ianuarie 2018.

Băi irezistibile

Celelalte medii expuse în Salone del Mobile ating partea cealaltă a Porcelanosa, baia. Exclusivitatea pieselor sale și autenticitatea materiale premium creați medii de toaletă distincte. Este cazul lui Lounge Lounge by Noken Porcelanosa Bai, unde tonalitate albastru noapte dintre cele mai versatile alături culoare neagră, care, în acest caz, strălucește cu paiete albastre.

Dulap pentru lavoar Sen Sen Pure și Cada Pure Systempool combinați Robinete rotunde. În acoperirile acestor două medii strălucește seria Krion, o nouă generație formată din două treimi din mineralele naturale fără pori, ceea ce face posibilă utilizarea lor în aer liber. Seria Tono, cum ar fi coloana și setul de chiuvetă sunt construite cu Marmura gri Caspian lustruit. După cum puteți vedea modele, materiale și forme noi pentru un secol plin de design senzațional prezentat la renumitul eveniment anual Milanés.

Posturi Populare

Categorie Evenimente, Articolul Următor

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo
Salon

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo

Dacă există un loc în care cineva ar trebui să fie confortabil și unde să se odihnească, acesta este casa, în camera de zi sau în dormitor este fiecare persoană care își găsește refugiul pentru a citi, pentru relaxare, pentru a se întâlni și a discuta cu prietenii ... Multe dintre aceste activități de odihnă și odihnă se desfășoară de pe un scaun și pentru fiecare dintre ele un loc de alt tip vine la îndemână.
Citeşte Mai Mult
Colecția de mobilier din beton Matali Crasset
Salon

Colecția de mobilier din beton Matali Crasset

Una dintre ultimele companii care a creat o colecție de mobilier din beton a fost Matali Crasset în colaborare cu LCDA. Deși, la început, unii au crezut că betonul interior era un moft trecător, de fiecare dată betonul este consolidat mai ferm ca material perfect pentru mobilier și tot felul de accesorii.
Citeşte Mai Mult
Alege o culoare intensă pentru haina ta
Salon

Alege o culoare intensă pentru haina ta

Rar îndrăznim cu culorile puternice și vibrante în decor, este adevărat că aproape toată lumea le place când le vedem în reviste, în vitrinele magazinelor și în expoziții și uneori chiar ne oferă invidie atunci când le vedem la casa unui prieten. , dar când vine vorba de adevăr, când vine vorba de amenajarea propriei case, nu ne asumăm de obicei riscuri, cred că este timpul să ne pierdem frica și să începem să includem elemente cu tonuri intense în interiorul casei.
Citeşte Mai Mult