Dormitor

Dacă doriți să lansați un headboard, acordați atenție acestui bricolaj de Sostrene Greene

Vacanța de întoarcere este un moment bun pentru reînnoirea sau pentru a face o schimbare acasă care ne permite să ne bucurăm de ea într-un mod diferit.

Cablu nou în dormitor poate fi o opțiune bună și mai mult, dacă o faci cu un bricolaj ca cel propus de tine Sostrene Green pentru că pe lângă frumos va fi foarte economic.

MATERIAL CERIT

  • tartan cu care să „liniați” headboard-ul (In Sostrene Greene 39,90 euro)

  • Un consiliu de lemn tăiat la dimensiune, după cum este necesar, vă va susține headboard-ul (disponibil la Leroy Merlin)

  • O bucată de spumă de aceeași dimensiune ca și lemnul (online în Amazon sau Espumaencasa.es)

  • Un capsator

MĂSURI

Dimensiunea lemnului și a spumei vor depinde de dimensiunea patului; în general este mai bine să ai Cu 5 centimetri mai mult pe fiecare parte a patului (de exemplu pentru paturi de 150 de centimetri mai bine un cap de 160 cm).

Înălțimea va depinde de gustul tău și de înălțimea patului tău, dar o măsură standard va fi înaltă de 110/120 centimetri.

Plaid (100% bumbac), preț 39.90 euro disponibil în roz și gri începând cu săptămâna 3 septembrie în Sostrene Greene

EXECUTIE

1.- Este vorba despre acoperirea lemnului și spumei cu carouri. Spuma trebuie să fie la mijloc (între carouri și lemn).

2.- Pe partea din spate trebuie să stăpânești plapuma spre lemn cu capse la o distanță scurtă unul de celălalt. Trebuie să ai puțin atent cu colțurile și pliați-le astfel încât plaidul să fie bine colectat și ridurile să nu fie vizibile.

În acest videoclip veți vedea toate detaliile execuției.

Pe lângă cele economice, rezultatul final este un headboard elegant, funcțional și confortabil pentru a elibera dormitorul în această toamnă.

Informații Sostrene Greene

Mai multe despre Decoesfera | Cheile pentru crearea propriei bara de ceară sau ceara care include uleiuri și ierburi naturale și care mănâncă internetul

Cablurile textile sunt la modă, îndrăzniți să faceți o lampă personalizată?

Posturi Populare

Categorie Dormitor, Articolul Următor

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo
Salon

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo

Dacă există un loc în care cineva ar trebui să fie confortabil și unde să se odihnească, acesta este casa, în camera de zi sau în dormitor este fiecare persoană care își găsește refugiul pentru a citi, pentru relaxare, pentru a se întâlni și a discuta cu prietenii ... Multe dintre aceste activități de odihnă și odihnă se desfășoară de pe un scaun și pentru fiecare dintre ele un loc de alt tip vine la îndemână.
Citeşte Mai Mult
Colecția de mobilier din beton Matali Crasset
Salon

Colecția de mobilier din beton Matali Crasset

Una dintre ultimele companii care a creat o colecție de mobilier din beton a fost Matali Crasset în colaborare cu LCDA. Deși, la început, unii au crezut că betonul interior era un moft trecător, de fiecare dată betonul este consolidat mai ferm ca material perfect pentru mobilier și tot felul de accesorii.
Citeşte Mai Mult
Alege o culoare intensă pentru haina ta
Salon

Alege o culoare intensă pentru haina ta

Rar îndrăznim cu culorile puternice și vibrante în decor, este adevărat că aproape toată lumea le place când le vedem în reviste, în vitrinele magazinelor și în expoziții și uneori chiar ne oferă invidie atunci când le vedem la casa unui prieten. , dar când vine vorba de adevăr, când vine vorba de amenajarea propriei case, nu ne asumăm de obicei riscuri, cred că este timpul să ne pierdem frica și să începem să includem elemente cu tonuri intense în interiorul casei.
Citeşte Mai Mult