Birou

Inspirați-vă să vă întoarceți la școală cu aceste șapte birouri pe care le-am văzut pe Instagram

În acest weekend, mulți își vor dedica ceva timp pregătește-te înapoi la școală Va fi momentul să trăim în următoarele zile, acum după ce am lansat luna septembrie Așa că am aruncat o privire pentru a găsi cele mai bune idei pentru obținerea unui birou plăcut în care revenirea la studiu și la muncă este mai ușoară.

Am dat un tur pe Instagram și am ales șapte dintre propunerile care ne-au plăcut cel mai mult pentru frumusețe și funcționalitate atunci când stabilim o masă de lucru sau studiu, hai să mergem cu ele! Hai să vedem ce credeți ...

Cele mai bune amintiri ale tale

Pentru a nu pierde vacanțele la întoarcerea la serviciu, așezați imagini cu acele momente pe care doriți să le retrăiți din nou și din nou, și pe care nu doriți să le ștergeți din minte, deoarece acestea sunt cele care vă reîncărcați baterii.

Și, de asemenea, visele tale

De asemenea, puteți aduce un omagiu pe biroul dvs. pentru acel loc pe care doriți să îl vizitați pentru vacanța viitoare pentru prima dată sau mai calm acum, după ce îl știți.

reclamă

O ascunzătoare secretă

Alegeți o masă care să se potrivească nevoilor dvs., există o mulțime de ascunzători secrete care vă permit să aveți în ele o mulțime de lucruri care sunt ascunse atunci când nu le vom folosi.

Totul în roz

Pariați pe o culoare care vă place și care transmite vibrații bune, rozul este încă unul dintre cele mai la modă pentru sezonul viitor.

Verde te iubesc verde

O altă nuanță care nu eșuează niciodată este verde, care este și culoarea plantelor cu care putem decora zona de lucru și de studiu pentru a rămâne aproape de natură, deși în toamnă petrecem mai puțin timp în aer liber.

Pentru pasaje

Dacă nu aveți o cameră specifică în care să așezați biroul, există zone de trecere de care puteți profita alegând mobilierul potrivit. Tabelele foarte practice, care nu ocupă nimic și deasupra sunt adorabile.

Profitând de colțuri

De asemenea, puteți căuta unul care să se potrivească ca dimensiune spațiului liber pe care îl aveți în cameră, care de multe ori nu are suprafața la fel de bine folosită așa cum ar trebui.

Cum o vezi? Aveți deja în minte cum este biroul perfect pentru întoarcerea la școală și a copiilor dvs.?

Posturi Populare

Categorie Birou, Articolul Următor

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar
Baie

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar

Atunci când alegem o chiuvetă originală și diferită, există mai multe lucruri de care trebuie să ținem cont. Pe de o parte există frumusețea, eleganța și stilul întregului; dar pe de altă parte există calitatea materialului, care ne garantează că este durabil și, de asemenea, că este ușor de curățat și că nu marchează pete la fiecare cinci minute ... Ceva care se întâmplă cu unele piese.
Citeşte Mai Mult
De la cadă la duș, o altă soluție
Baie

De la cadă la duș, o altă soluție

Trebuie să schimbați cada pentru duș, dar nu păstrați dale ca cele de pe perete și nu intenționați să reformați întreaga baie. Te afli într-o legătură ... sau poate nu atât? M-am regăsit în această situație recent, deoarece o rudă mi-a comandat să reform o baie în aceleași circumstanțe.
Citeşte Mai Mult
Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor
Baie

Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor

Mulți oameni critică designul avangardist pentru că trăiesc cu spatele la nevoile celor care îl vor folosi. Întotdeauna susțin că nu este cazul, de obicei, că un proiectant bun ține cont nu numai de aspectul estetic, ci și de cel practic. Ceea ce se întâmplă este că, uneori, există designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor.
Citeşte Mai Mult
Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei
Baie

Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei

Pomd'or este una dintre firmele legendare în crearea accesoriilor pentru baie, despre care am vorbit în ocaziile anterioare la Decoesfera și care astăzi ne surprinde cu o colecție cu adevărat spectaculoasă. Cu această colecție, pe de o parte, firma și-a dorit să se întoarcă la esența și începuturile ei, recuperând măiestria și măiestria în munca de sticlă, și astfel apare Patrimoniul.
Citeşte Mai Mult