Alte spații

Toma Tomate, un nou pariu gastronomic la Madrid cu decorarea Dorotea Estudio

Găsirea „roșiilor care au gustul roșiilor” pare a fi o misiune din ce în ce mai dificilă, ceva foarte solicitat de consumatori care, cu toate acestea, nu găsesc cu ușurință sau la prețuri competitive. Acesta a fost motivul principal care a motivat Nacho Díaz și Javier Serrano, ambii conducând grupul Flashback, va deschide anul acesta la Madrid două restaurante care poartă acest fruct prin pavilion: Luați roșii și The Tomato Tomato Bar.

În ambele restaurante, care vor deveni șase în următorii doi ani, Tomatul este principalul dvs. produs și variază în funcție de sezon, deși nu lipsesc, de obicei, vișin, pere, albastru, roz, rambo (din Comunitatea Madrid) sau pomodori; acesta din urmă, atât proaspăt, cât și deshidratat. Acestui produs stelar i se adaugă avocado și cartofi ca ingrediente de bază cu care își lucrează propunerile și un decor foarte la modă. 

Baza acestei scrisori este inspirată de aromele Mediteranei, făcând un tur în fiecare colț al țării noastre și aducând tot ce este mai bun din fiecare casă. Oferta Toma Tomate variază pe parcursul zilei, adaptându-se la nevoile clienților săi. Astfel, turul gastronomic începe de la micul dejun, continuă cu un meniu cu gustări și opțiuni de prânz, meniuri ale zilei și meniuri de cocktail-uri, unele dintre ele de la autoare, pentru un program afterwork. Pe aragaz se află José Ángel Díaz, un bucătar din Madrid, care lucrează pentru a da o răsucire mai actuală bucatelor obișnuite. Între timp, în sală, somelierul Abel Buitrago este responsabil pentru coordonarea spațiului. J  La Decorarea Tomate Tomate a fost realizată de Dorotea Estudio, o companie de design interior care în ultimele luni a revoluționat decorarea restaurantelor din Madrid cu pariuri moderne, de ultimă generație și foarte atractive. În Toma Tomate, ideea a fost întotdeauna să lucrați în jurul roșiilor, grădinii și spațiilor rustice. Aceasta se reflectă într-o bară din piatră naturală, mobilier din lemn, elemente cu frânghii esparto, lămpi de alamă sau o oglindă mare îmbătrânită, care emulează trecerea timpului.

 Ferestrele mari și locația din colțul clădirii permit intrarea cu multă lumină naturală pe tot parcursul zilei, care adaugă căldură și o atmosferă acasă foarte confortabilă. De asemenea, mobilierul joacă un rol important, deoarece echilibrează clasicismul rustic cu elemente mai moderne, precum scaunele Gubi tapițate cu țesături florale sau un neon mare cu numele locului de la intrare, ceea ce îi conferă un punct mai necinstit.

Restaurantul are o capacitate în interior pentru aproximativ 60 de persoane și alte 80 pe terasa exterioară. Programul este de luni până joi, între orele 08:00 și 00:00; Vineri, între 08h și 01h; Sâmbătă, între 09h și 01h și duminică, între 09h și 00h și prețul mediu pe cină de aproximativ 25 de euro, deși au și un meniu al zilei pentru 12,90 euro, de luni până vineri, la prânz.Posturi Populare

Categorie Alte spații, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult