Carcasă

Între zidurile unei case din secolul al XIII-lea din Mallorca, a fost construit un mic hotel de adăpost în care se asigură odihna

Zidurile de est refugiul din Mallorca au peste șapte sute de ani iar printre ruinele sale medievale a fost construit un mic hotel Fiul Pons adăpost cu șase camere, care este situat în mijlocul unei orangerii din nordul insulei .

În curtea casei vechi, rămâne intactă fântâna medievală și zidurile rocilor naturale care au avut în vedere viața țării și destinul familiei nobile Pons, care a întemeiat proprietatea în secolul al XI-lea.

Arhitectul responsabil de reconstrucția acestei case a fost Manfred Tumfart. Lucrările de reabilitare a casei au fost o lucrare foarte atentă în care au fost organizate detaliile, au fost create contrasturi interesante între vechi și modern, iar camerele au fost extinse de iluminat inteligent.

În reabilitare, calitățile de bază ale clădirii și diferitele sculpturi și obiecte găsite în timpul lucrării au fost încorporate în decorarea camerelor și camerelor.

Convertirea atentă într-un hotel mic combină materiale și elemente stilistice din diverse epoci într-un mod elegant, dar respectuos.

Decorația este mică, un pic monahală și rezistența decorației este purtată de pereții antici și înălțimea impresionantă a tavanelor.

Mobilierul, scaunele, dulapurile sau textilele rare sunt confecționate într-un alb imaculat proeminența este pentru continent mai mult decât pentru conținutul, care servește ca o amintire constantă a trecutului locului.

Cele șase camere și apartamente sunt dispuse în jurul terasei, care spune povestea clădirii. Grădinile sale în aer liber sunt o mică oază plină de viță de vie sălbatică, smochine, lămâie și gutui. De asemenea piscina, din piatră naturală, este integrată în mod natural în împrejurimile fantastice.

Setul final transformă acest mic hotel în o ascunzătoare frumoasă din Mallorca, în care să te bucuri de amestecul dintre vechi și nou și în care deconectarea este asigurată.

Via Urlaubsarchitektur

Mai multe la Decoesfera | Mas el Mir, o fermă frumoasă din secolul al XIV-lea pentru a se refugia de căldura din Pirinei în această vară

Posturi Populare

Categorie Carcasă, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult