Bucătărie

17 idei de succes pentru a vă crea bucătăria monocromă, fără multe complicații

Când avem un proiect de remodelare a bucătăriei, avem întotdeauna îndoieli asupra stilului pe care urmează să ne concentrăm. Putem avea gusturile noastre foarte bine definite, dar va trebui mereu Alegeți din mai multe alternative pentru a obține o bucătărie cu un decor de succes și să ne păstreze în timp. Este foarte ușor să decidem asupra unui tip de stil decorativ, însă este important să rețineți că cu siguranță va trebui să trăim în această bucătărie câțiva ani, fără a fi nevoie să schimbăm aspectul complet. De aici nevoia de a alege idei simple care sunt atemporale cu care putem trăi împreună de ceva timp.

O modalitate de a atinge acest obiectiv este poate să vă concentrați pe o bucătărie cu o culoare uniformă, suficient de generică pentru a dura câțiva ani. Cu toate acestea, riscul este acela de a cădea în plictiseală și că până la urmă vrem să schimbăm totul. Pe de altă parte, având o bucătărie monocromatică aveți posibilitatea să o faceți să evolueze în stil și culoare treptat. Schimbând niște mobilă, pictând altele, puteți schimba cu ușurință bucătăria monocromă într-un stil mai eclectic. Astăzi vă propunem, în acest tur vizual, sunteți 17 idei de succes pentru a vă crea bucătăria monocromă, fără multe complicații.

Bucătării monocromatice pe alb

Când ne gândim în monocromatic, primul lucru pe care îl facem bine în minte este, fără îndoială, ținta. Și este o realitate o culoare atât de universală încât de obicei o folosim pentru un pic de tot. În plus, în proiectele decorative monocrome este o alternativă destul de evidentă și simplă. Avantajul albului este că putem face ca decorarea bucătăriei să evolueze introducând alte culori într-un mod simplu.

Bucătării monocromatice în culori

O bucătărie monocromă de o anumită culoare precum albastru, verde sau maro poate fi foarte atractivă. Este, fără îndoială, mult mai vibrant și mai viu decât o bucătărie albă. Cu toate acestea, riscul este că nu am ales culoarea cu adevărat adecvată și sfârșim să ne îmbogățim. De acolo este puțin mai complicat să evoluezi decorarea bucătăriei, introducând o altă culoare pentru a rupe monotonia. Aici, pe lângă pictură, putem folosi texturi precum lemnul care ne va permite să recreăm un mediu monocrom foarte atractiv.

Decosfera | Decorați bucătăria cu culori portocalii, o provocare pe care ne propunem să o acceptăm cu aceste 17 idei de succes
Decosfera | Descoperiți înainte și după transformarea cu succes a unei bucătării plictisitoare într-un spațiu viu și modern

Posturi Populare

Categorie Bucătărie, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult