Complemente

Designerul Guille García de la Hoz și propunerile sale de renovare a casei tale în această toamnă, datorită eBay

Guille García-Hoz a selectat pentru eBay câteva piese de mobilier mici și simple cu care să renovezi casa în această toamnă / iarnă.

Cunoscutul designer pariază pe selecția sa de piese de trend boemice chic, care integrează vegetația și meșteșugurile într-un mod foarte nebun și haotic.

Cu al lui stil casual și vesel și se amestecă și se potrivește asta caracterizează Guille - același lucru este valabil și pentru un club clandestin într-o spălătorie care proiectează un bar de tapet elegant și sofisticat, (plafon inclus), cu hârtii de William Morris. Decoratorul se angajează să facă piese economice, funcționale și ușor de integrat în aproape orice mediu.

Propunerea sa este să includă piese ușoare, cum ar fi scaunul balansoar al Eames, o pouf împletită sau cioburile atârnate esențiale pentru a aduce vegetație și prospețime în orice colț. Și toate la preturi ebay.

Panou Ebay Buffet 119 Euro

ebay servantă

ebayPlantă agățată 12 euro.

ebayTabel auxiliar Tommie 43 Euro

ebayVase Sticlă Culoare chihlimbar 52,50 Euro

ebayLampă de podea din metal modern 80 euro

ebayPicturi marine botanice 42 euro

(//Www.ebay.es/itm/Marine-Botanicals-Framed-Art-Prints-Victorian-Edwardian-Illustration-Pictures/142551774199?hash=item2130bf73f7:m:m5vYz6p1tNvixeZMvMYCvkw)

ebayOglinda Adir 72 Euro

ebayLampa Krhas 45 Euro

ebayColecția de vase artizanale 20 de euro

ebayPouf Arnot Grey 62 Euro

Posturi Populare

Categorie Complemente, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult