Birou

Pentru spații mari și mici, propunerile Habitat de a avea un birou de acasă

Stilul de viață, birourile și mediul de lucru se schimbă. Acestea sunt spații pe care le folosim zilnic și este important să dedicăm timpul necesar construcției și proiectării lor. din HABITAT ne propun altfel idei pentru a crea spații de lucru în propria noastră casă, adaptată nevoilor.

 Dacă avem spațiu suficient, puteți alege, de exemplu, pentru biroul Gerry, o piesă de design sofisticat pe care o vom vedea în continuare, sau de masa Khali, în imaginea de deasupra acestor linii, la fel de elegantă și practică. Desigur, având în vedere opiniile pe care le are acest tabel în acest caz specific, nu știu dacă va fi foarte ușor să se concentreze ...

Henio este o consolă de stejar inspirată din birourile de odinioară, care integrează cutii de depozitare și un raft glisant. Mai minimalist, mell, în imaginea de sub aceste rânduri, este a birou negru cu picioare metalice stil industrial și există, de asemenea, birouri Beckett și Greta cu aspect scandinav, care combină estetica și funcționalitatea.

Una dintre noutățile preferate din acest sezon este studioul Myrra, pe care îl puteți vedea în ultima imagine a acestui articol, crearea Héléna Pille pentru Habitat Design Studio, cu structură curbă compusă din șipci de lucru.

Evident, în oricare dintre aceste cazuri, putem adăugați o notă personală și originală la spațiul de lucru datorită accesoriilor practice de birou, cum ar fi organizatorii de documente, casetele de depozitare sau dulapurile de depozitare. În aceste medii găsim, de fapt, mai multe exemple.

Ce stil îți place cel mai mult pentru colțul tău de acasă?

Posturi Populare

Categorie Birou, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult