DIY

Leroy Merlin publică „DIY acasă pas cu pas”, un ghid practic și simplu pentru a pierde teama de bricolaj

Leroy Merlin a creat cartea "DIY acasă pas cu pas", care ar trebui să fie în fiecare casă. deoarece diy Poate vă place mai mult sau mai puțin, dar în orice casă vine un moment în care devine o necesitate.

şi, Cum reacționăm la această necesitate de a repara și menține casa în stare bună? atunci Leroy Merlin după un studiu exhaustiv a ajuns la concluzia că facem puțin bricolaj în casele noastre deoarece „Majoritatea dintre noi ponostica (cuvântul anului), când vine vorba de bricolaj”. Hai; că amânăm din nou și din nou sarcinile, cum ar fi schimbarea focalizării încastrate a coridorului, fixarea cadrului ușii sau vopsirea pereților ..., acțiuni care vizează buna conservare și îmbunătățirea casei noastre.

Dar cel mai surprinzător este că, în ciuda tendinței noastre de „prognoză”, dacă întrebăm oamenii (în Leroy au făcut acest lucru), cei mai mulți vă vor spune că preferă să facă DIY decât călcat, sau mai degrabă decât curățarea băii.

Problema poate este că DIY nu este o sarcină care face parte din rutinele noastreși se pot genera numeroase îndoieli atunci când se confruntă cu o nouă sarcină și cu o anumită doză de respect (nu o vom nega), de teamă să nu fie la îndemână.

Soluția poate fi această carte care, așa cum îi spune și numele, detaliază „pas cu pas” ce trebuie făcut în 123 de sarcini Ei repara și îmbunătățește casa noastră. O carte care își propune să fie un ghid util și simplu pentru a rezolva aceste sarcini care încep să fie simple, - vopsea sau tapet de loc - și continuă pe măsură ce cartea progresează cu unele mai complicate precum eliminarea gotelului, schimbarea podelei sau chiar instalarea unui tava de dus

În carte au colaborat sute de profesioniști Leroy Merlin care știu de mână care sunt cele mai solicitate activități și, prin urmare, ce trebuie să știm. Cu această carte, bineînțeles, indiferent dacă ești un handyman sau nu, „scuzele pentru prognoză” s-au terminat și, mai ales, ai sfârșit să locuiești cu o casă la jumătate sau cu sarcini pendinte. Pe lângă îmbunătățirea confortului casei tale, Făcându-l singur îți oferă o doză minunată de satisfacție.

Cartea costă 18,90 euro și Leroy Merlin va dona 1 € Fundației RAIS care lucrează din 1998, astfel încât nicio persoană să nu locuiască pe stradă.

Informații și imagini prin Leroy Merlin

Posturi Populare

Categorie DIY, Articolul Următor

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo
Salon

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo

Dacă există un loc în care cineva ar trebui să fie confortabil și unde să se odihnească, acesta este casa, în camera de zi sau în dormitor este fiecare persoană care își găsește refugiul pentru a citi, pentru relaxare, pentru a se întâlni și a discuta cu prietenii ... Multe dintre aceste activități de odihnă și odihnă se desfășoară de pe un scaun și pentru fiecare dintre ele un loc de alt tip vine la îndemână.
Citeşte Mai Mult
Colecția de mobilier din beton Matali Crasset
Salon

Colecția de mobilier din beton Matali Crasset

Una dintre ultimele companii care a creat o colecție de mobilier din beton a fost Matali Crasset în colaborare cu LCDA. Deși, la început, unii au crezut că betonul interior era un moft trecător, de fiecare dată betonul este consolidat mai ferm ca material perfect pentru mobilier și tot felul de accesorii.
Citeşte Mai Mult
Alege o culoare intensă pentru haina ta
Salon

Alege o culoare intensă pentru haina ta

Rar îndrăznim cu culorile puternice și vibrante în decor, este adevărat că aproape toată lumea le place când le vedem în reviste, în vitrinele magazinelor și în expoziții și uneori chiar ne oferă invidie atunci când le vedem la casa unui prieten. , dar când vine vorba de adevăr, când vine vorba de amenajarea propriei case, nu ne asumăm de obicei riscuri, cred că este timpul să ne pierdem frica și să începem să includem elemente cu tonuri intense în interiorul casei.
Citeşte Mai Mult