Modern

Uși deschise; un apartament perfect pentru un cuplu nou pensionat

ciclul vieții se modifică ei sunt întotdeauna un bun prilej de a face o schimbare în decorarea casei. De fapt, nu ne putem gândi la o modalitate mai bună de a înfrunta o nouă etapă în viață.

Tocmai asta au crezut proprietarii acestui apartament din Israel, care, pensionari recent, au decis să facă o reformă cuprinzătoare a apartamentului său de 95 m2 să înfrunți și să te bucuri de noua etapă la maxim.

Reforma a fost comandată de Studio ETN, un studio de arhitectură israelian specializat în proiectare rezidențială urbană.

Noile nevoi ale cuplului includeau ca casa să fie mai accesibilă, să aibă o cameră de odihnă și un balcon pentru micul dejun pentru ei și familiile lor.

Studio ETN el a decis scoateți una dintre camere și proiectează o casă cu un stil modern și curat jucându-se cu linii drepte și, mai ales, cu culori albe, gri și negre. O gamă cromatică care se repetă în toate spațiile și are mare succes pentru a crea un scenariu actual și neutru.

Jocul culorilor este încă bucătăria unde partea din față care colectează zonele de lucru contrastează cu partea dulapurilor înalte în negru mat.

Baia, de o simplitate rafinată, este gresat cu dale albe pătrate și generează linii foarte atente cu îmbinările negre, care continuă în golul gol și negru al nișei și al rafturilor sale.

În sufragerie și în camera de odihnă, mobilierul este modern și modern, în același mod ca sala de mese unde ies în evidență cele trei lămpi suspendate (similar cu Ginger de Marset, de pe masa rotundă.

Și atenție la balcon frumos Cu raftul pentru plantele de la podea până la tavan, o idee să vă înscrieți.

Un rezultat surprinzător de modern, în timp ce funcțional, dar a cărui curățare a liniei permite în continuare cuplului încorporează-ți propriul stil în spațiu ca în dormitor, poate spațiul în care această personalitate este cea mai apreciată.

În orice caz, pare un loc perfect pentru ca cuplul să se bucure de o pensie fericită, moment în care mai mult decât oricând, poți trăi și să te bucuri de o casă.

Planificarea, proiectarea și supravegherea proiectului Eitan Cohen, Studio ETN Credite imagine din Epstein șah

Video: The Abundance Factor 2015 (Ianuarie 2020).

Posturi Populare

Categorie Modern, Articolul Următor

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo
Salon

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo

Dacă există un loc în care cineva ar trebui să fie confortabil și unde să se odihnească, acesta este casa, în camera de zi sau în dormitor este fiecare persoană care își găsește refugiul pentru a citi, pentru relaxare, pentru a se întâlni și a discuta cu prietenii ... Multe dintre aceste activități de odihnă și odihnă se desfășoară de pe un scaun și pentru fiecare dintre ele un loc de alt tip vine la îndemână.
Citeşte Mai Mult
Colecția de mobilier din beton Matali Crasset
Salon

Colecția de mobilier din beton Matali Crasset

Una dintre ultimele companii care a creat o colecție de mobilier din beton a fost Matali Crasset în colaborare cu LCDA. Deși, la început, unii au crezut că betonul interior era un moft trecător, de fiecare dată betonul este consolidat mai ferm ca material perfect pentru mobilier și tot felul de accesorii.
Citeşte Mai Mult
Alege o culoare intensă pentru haina ta
Salon

Alege o culoare intensă pentru haina ta

Rar îndrăznim cu culorile puternice și vibrante în decor, este adevărat că aproape toată lumea le place când le vedem în reviste, în vitrinele magazinelor și în expoziții și uneori chiar ne oferă invidie atunci când le vedem la casa unui prieten. , dar când vine vorba de adevăr, când vine vorba de amenajarea propriei case, nu ne asumăm de obicei riscuri, cred că este timpul să ne pierdem frica și să începem să includem elemente cu tonuri intense în interiorul casei.
Citeşte Mai Mult