Sertar Decoesfera

Cel mai bun bricolaj al anului: materiale, dorință și multă imaginație

Pe parcursul anului 2018 am transformat o parte din dorința noastră decorativă în DIY. Au avut succes și sunt foarte compatibile efectuează-le în familie. Toate acestea au făcut posibil rezumatul anual de astăzi și au inspirat îmbunătățirea în multe case.

Secțiuni care au motivat cititorii relaxați-vă și distrați-vă, oferind în același timp o schimbare suplimentară și originală spațiilor mari sau mici. În alte cazuri am oferit propuneri foarte amuzante pentru acasă și idei în anumite vacanțe cum ar fi Halloween și Crăciun .

Primul bricolaj cu care am desfășurat 2018 a generat atât de multă dorință de a face meșteșuguri pentru tine, încât Cupidon și-a dat aprobarea, celor șapte propuneri mai rapide de făcut de Ziua Îndrăgostiților. Titlurile au fost umplute și cu originalitate, iar lemnul împreună cu ilustrațiile din plante au fost câștigătoare în bricolaj plin de imaginație, frumos și economic.

În așteptările decorative de toamnă am cerut lunii noiembrie să oferim indicii despre cele mai recente tendințe, iar printre ele s-au numărat rafturile de haine de bricolaj între covoarele albe și terasele echipate pentru toamnă.

Concentrându-se mai mult pe cei mici de acasă, firma de pictură Bruguer Le-am motivat dând îndrumările pentru confecționarea borcanelor personalizate, cu jucării mici lipite cu silicon și vopsite cu spray acrilic Bruguer pe coperte. Mai târziu a sosit Halloween și bricolajele sale, cu ghirlandele sale terifiante și distractive, siluete umbrite pe ferestre și dovleci fumători pentru cea mai monstruoasă noapte. Totuși, pentru cei mai puțin pricepuți, am oferit și indicii despre unde să găsim esențiale pentru Halloween la prețuri accesibile

Minibordurile tradiționale cu bricolaj continuă să fie un succes datorită elaborarii lor precise și cât de frumos sunt agățate în grupuri pe un raft sau pe un perete. Suntem atrași de motivele sale moderne și mai puțin tradiționale. Cu Amazón am revenit la calendarele de apariție, marea platformă care ne oferă materialele necesare pentru a crea formele cu care v-am inspirat recent.

Și a sosit Crăciunul! Nu ne-a lipsit o iota de originalitate pentru a realiza bricolaj cu lumânări naturale, reciclate și colorate, am reușit să realizăm și cele mai frumoase și personalizate coroane de Crăciun doar cu bile decorative și cuier.

Alte coroane cu o atingere manuală au fost create pentru locuință și de această dată fără mijloace de trai, realizate cu coroane de bază de dimensiuni medii sau ramuri legate în circumferință. Materiale pentru ornamente; condimente, ramuri uscate, ananas, fructe uscate, elemente vegetale pentru a le alinia și piese artificiale, cum ar fi clopotele și pandantivele tematice de Crăciun (scuza ideală pentru a scăpa în munți sau în mediul rural și a colecta materiale ecologice).

În cele din urmă și sunteți încă la timp, pentru că ce este mai bine decât această vacanță pentru a face o piesă de centru frumoasă, decorați cu pinten de brad sau puneți figuri în miniatură în borcane de sticlă și dați-i un finisaj nordic și înzăpezit ?.

Video: La Prima Afacere episod 3 cu Cristian Găvan -Fondator MAM Bricolaj (Decembrie 2019).

Posturi Populare

Categorie Sertar Decoesfera, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult