Alte spații

We Crave prezintă noua sa experiență gastronomică într-un spațiu minim, transparent și flexibil

Cu ocazia participării sale la următoarea ediție a Madrid Design Festival 2019, studioul de creație We Crave prezintă o nouă experiență gastronomică inspirată de ambiguitatea conceptului de „esență”. După succesul „experiențelor lor alimentare” anterioare, ale căror teme au învârtit în jurul universurilor instinctelor și originii cacao, pentru „Essentia: dezvăluirea straturilor de gust”, echipa We Crave a fost inspirată de această dată de dezbaterea care apare între esența intrinsecă și esența unei arome.

Ei cred că ambele esențe au aceeași putere de seducție, fiind la fel de misterioase și imperceptibile pentru ochiul liber. Pornind de la premisa că 80% din simțul gustului nostru depinde de mirosuri, „Essentia” își propune să exploreze relația cu esențele prin interacțiunea senzorială cu corpul și mintea noastră într-un mediu original, minimalist, flexibil și transparent.

Cu acest proiect, fiecare dintre participanții care vor avea acces să trăiască această experiență gastronomică unică, se vor bucura de o călătorie de senzație în timpul unei mese cu care vor călători diferitele niveluri care formează o aromă: „Note de sus”, „note de inimă” și „note de bază”. Pentru a face acest lucru, fiecare dintre cele cinci feluri de mâncare care compun meniul vor fi realizate cu „notele comestibile” (note comestibile) la care a lucrat echipa We Crave și, în special, bucătarul său resident Paola Carlini, pentru a evoca amintirile personale și, astfel, a descoperi nivelurile care alcătuiesc „esența” noastră.

Experiența „Essentia: descoperirea straturilor gustului” va avea loc câteva Joi, vineri și sâmbătă din februarie cu un cost de 65 de euro. În plus, și în cadrul activităților din Madrid Design Festival 2019, echipa We Crave va susține două discuții deschise publicului festivalului, în care vor fi discutate în jurul „Modului în care simțurile influențează procesul creativ atunci când proiectează” .

Din pasiunea de a stabili interacțiuni între diferite discipline creative, folosind designul ca canal principal pentru conectarea utilizatorilor, spațiul co-creativ We Crave a fost fondat și regizat de Vanessa Redondo. Un studiu format din creativi care, concentrându-se pe gândirea conceptuală, efectuează și caută experimente materiale în spații, investigând caracteristicile lor inerente și provocând relația dintre meșteșuguri, industrie și inovație.

Valorile arhitecturale și pasiunea le însoțesc întotdeauna. În acest fel, este deosebit de relevant pentru ei. construirea de experiențe, nu doar interioare. Un obiectiv pe care îl ating prin curatorul expozițiilor și instalațiilor de artă emergente cu care implică în mod activ vizitatorii să dezvolte idei în programele și atelierele lor de rezidență. Studioul este situat în districtul central al Justiției. Un spațiu conceput nu numai ca loc de încurajare a inspirației și a energiei creative, ci și ca punct de întâlnire pentru toată lumea datorită fațadelor sale caracteristice din sticlă la nivelul străzii și a politicii sale fără pereți.

Posturi Populare

Categorie Alte spații, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult