DIY

Alergii în medii interioare: cum să le controlăm

Forumul CAI născut din impulsul lui Panasonic pentru dezvoltarea studiilor de impact și a calității mediului interior (CAI), ca o inițiativă pentru prevenirea bolilor și pentru condițiile igienico-ambientale de spații interioare.

Cetățenii, plantele și animalele cheltuiesc mai mult de nouăzeci la sută a timpului în aceste spații, deci este imperativă o analiză și cunoașterea condițiilor în care trăiesc. În acest sens, multe țări europene se încorporează în lor Planuri naționale de sănătate de mediu recomandări și sfaturi, din partea organizațiilor publice și private, pentru a preveni în construcție, proiectare și decorare, posibile alergii care ar putea apărea, precum și cele mai adecvate echipamente.

Printre aceste recomandări se numără materiale deosebit de relevante, calitatea aerului și acustica, precum și iluminatul, mobilierul etc.

Posturi Populare

Categorie DIY, Articolul Următor

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo
Salon

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo

Dacă există un loc în care cineva ar trebui să fie confortabil și unde să se odihnească, acesta este casa, în camera de zi sau în dormitor este fiecare persoană care își găsește refugiul pentru a citi, pentru relaxare, pentru a se întâlni și a discuta cu prietenii ... Multe dintre aceste activități de odihnă și odihnă se desfășoară de pe un scaun și pentru fiecare dintre ele un loc de alt tip vine la îndemână.
Citeşte Mai Mult
Colecția de mobilier din beton Matali Crasset
Salon

Colecția de mobilier din beton Matali Crasset

Una dintre ultimele companii care a creat o colecție de mobilier din beton a fost Matali Crasset în colaborare cu LCDA. Deși, la început, unii au crezut că betonul interior era un moft trecător, de fiecare dată betonul este consolidat mai ferm ca material perfect pentru mobilier și tot felul de accesorii.
Citeşte Mai Mult
Alege o culoare intensă pentru haina ta
Salon

Alege o culoare intensă pentru haina ta

Rar îndrăznim cu culorile puternice și vibrante în decor, este adevărat că aproape toată lumea le place când le vedem în reviste, în vitrinele magazinelor și în expoziții și uneori chiar ne oferă invidie atunci când le vedem la casa unui prieten. , dar când vine vorba de adevăr, când vine vorba de amenajarea propriei case, nu ne asumăm de obicei riscuri, cred că este timpul să ne pierdem frica și să începem să includem elemente cu tonuri intense în interiorul casei.
Citeşte Mai Mult