Birou

Noile birouri ale muzeului Garage din Moscova au fost instalate într-o clădire care a avut multe vieți înainte, unele dintre ele putând fi intuite între pereții săi ruși

Acest spațiu este ocupat de birourile și sediul administrativ al Muzeului Garajului din Moscova, un important muzeu de artă contemporană care, în 2012, s-a mutat din locația sa inițială în Parcul Gorky, și-a mutat sediul în această clădire, aparent, fără niciun interes arhitectural.

Au fost arhitecții responsabili de proiectul de studiu formular care, atunci când studiază noul spațiu, și-a dat seama că așa era o clădire că a avut multe vieți și că a fost marcată de evenimente cruciale din istoria Moscovei.

Clădirea A fost construită la sfârșitul secolului XIX ca un șantier naval iar de acolo a fost reinventat de mai multe ori. A fost, de asemenea un pavilion la prima expoziție agricolă a întregii Uniuni, un cinematograf, o galerie de trofee din al doilea război mondial, o sală de baie și chiar un magazin de articole sanitare și ceramică.

În anii 90, ca multe case istorice din centrul orașului, clădirea a fost folosită ca birouri pentru mai multe întreprinderi mici deci a fost segmentat într-un labirint de birouri dezordonate.

Noul proiect al sediului muzeului s-a concentrat pe deschiderea spațiului și eliminați cele mai recente straturi până ajungeți la stratul vechiului cinematograf. Această structură a cinematografiei vechi, a fost adaptată nevoilor actuale ale sediul Muzeului Garajului.

Lăsând clădirea aspră, a rămas cărămida este vizibilă și un mozaic a fost dezvăluit vechi de multe decenii. De asemenea, puteți aprecia arcade de șantier naval, pereți de cinematograf și petice de gresie. Au fost deschise ferestrele originale de bou și vechile ieșiri în parc, care întorc fațada la cum părea în anii treizeci. **

Diferitele straturi ale ceea ce a fost odată clădirea pot fi resimțite în noul interior.

Învelișul istoric înfășoară acum câteva noi volume de diferite forme și finisaje care adăpostesc diferitele utilizări ale noilor birouri. Pereții ruși ai șantierelor navale devin un fundal pentru liniile și texturile curate ale noului mobilier.

Diferitele departamente ale biroului sunt distribuite în patru etaje, fiecare cu un spațiu diferit, care sunt împărțite în casetele sau volumele proiectate în spațiile deschise mari, în timp ce mențineți o legătură vizuală între ele. Spațiul poate fi văzut în integralitatea sa din spațiile din circulație deschisă sau de pe scări, care și-au recuperat aspectul inițial fără acoperiri.

Biroul directorului Acționează ca o sală de observație suspendată lângă celelalte zone de lucru. O fereastră panoramică a fost instalată pentru a ilumina cea mai înaltă mezanină care dezvăluie cinematograful ruinat și orizontul orașului cu monumente din epoca Luzhkov.

Fără îndoială, un spațiu pentru cinema noile birouri ale Garajului Muzeului.

Proiectul Arhitecturii Form Biroului (arhitecții Olga Treivas, Vera Odyn, Polina Litvinenko, Maria Zlobina, Crispijn van Sas, Natalia Samohina) Imagini de Yuri Palmin

Posturi Populare

Categorie Birou, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult