Bucătărie

Aparatele indică negru

Am văzut recent spectaculoasele bucătării negre și argintii proiectate de Ora-Ito pentru marca europeană Gorenje. Se pare că negru Stabilește o tendință în electrocasnice, ca acestea care ne învață acum în Appliancist.

Frigiderul din fotografia de mai sus aparține noii linii de aparate cu negru din Servis, care include și o mașină de spălat vase, o mașină de spălat și un uscător.

Și uscătorul pe care îl vedem în continuare este Maytag Epic care are și o mașină de spălat potrivită.

Sunt sincer buni, dar eu, în mod deosebit, prefer liniile Gorenje, precum cele ale acestui frumos clopot pe care nu v-am învățat-o încă.

Ce crezi?

Video: Pestmaster AG230 dispozitiv anti soareci sobolani gandaci capuse termite furnici (Ianuarie 2020).

Posturi Populare

Categorie Bucătărie, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult