Internet

Când să curățați și ce?

Este ușor de știut când trebuie să curățați praful sau când trebuie să spălați vasele, dar ... cât de des trebuie să fie dezinfectată baia? Cât de des ar trebui să faci o curățare profesională a hrișcă? Sau ... cât de des trebuie spălate plăcile de lemn?

Aceste întrebări și multe altele despre curățenie din casa noastră sunt mult mai puțin deductibile, deoarece murdăria, în majoritatea cazurilor, nu este văzută, deși este aceeași sau mai importantă realizarea acesteia, mai ales atunci când copii, persoane imunocompromise sau animale trăiesc în casele noastre, primele două pentru că Au o sănătate și animale mai delicate pentru că vrem sau nu, și oricât de curate ar fi, trebuie să fii mereu foarte atent cu ele și pot fi o sursă de germeni.

De aceea am crezut că, la fel ca mine, s-ar putea să vă intereseze această grafică din Real simplu, care este, de asemenea, foarte ușor de înțeles și este structurat într-un mod foarte original, ca și cum ar fi un tabel periodic.

Fiecare element al casei noastre este reprezentat de două litere, în fiecare dintre lucrări vorbește despre operația care trebuie efectuată, iar în funcție de coloana în care se află, indică periodicitatea cu care trebuie să fie efectuată, așa că, de exemplu, ar trebui să se dezinfecteze baia cel puțin o dată pe săptămână și face o curățare profesională a covoarelor cel puțin o dată pe an, desigur, aceste indicații nu sunt în contradicție cu bunul simț, atunci, fiecare dintre noi trebuie să țină cont utilizarea pe care o dăm în casa noastră.

Apropo, știu că imaginile nu arată foarte bine, dar nu vă faceți griji, puteți descărca un .pdf în linkul de mai jos, cu doar două pagini și gata de tipărire.

Posturi Populare

Categorie Internet, Articolul Următor

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar
Baie

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar

Atunci când alegem o chiuvetă originală și diferită, există mai multe lucruri de care trebuie să ținem cont. Pe de o parte există frumusețea, eleganța și stilul întregului; dar pe de altă parte există calitatea materialului, care ne garantează că este durabil și, de asemenea, că este ușor de curățat și că nu marchează pete la fiecare cinci minute ... Ceva care se întâmplă cu unele piese.
Citeşte Mai Mult
De la cadă la duș, o altă soluție
Baie

De la cadă la duș, o altă soluție

Trebuie să schimbați cada pentru duș, dar nu păstrați dale ca cele de pe perete și nu intenționați să reformați întreaga baie. Te afli într-o legătură ... sau poate nu atât? M-am regăsit în această situație recent, deoarece o rudă mi-a comandat să reform o baie în aceleași circumstanțe.
Citeşte Mai Mult
Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor
Baie

Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor

Mulți oameni critică designul avangardist pentru că trăiesc cu spatele la nevoile celor care îl vor folosi. Întotdeauna susțin că nu este cazul, de obicei, că un proiectant bun ține cont nu numai de aspectul estetic, ci și de cel practic. Ceea ce se întâmplă este că, uneori, există designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor.
Citeşte Mai Mult
Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei
Baie

Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei

Pomd'or este una dintre firmele legendare în crearea accesoriilor pentru baie, despre care am vorbit în ocaziile anterioare la Decoesfera și care astăzi ne surprinde cu o colecție cu adevărat spectaculoasă. Cu această colecție, pe de o parte, firma și-a dorit să se întoarcă la esența și începuturile ei, recuperând măiestria și măiestria în munca de sticlă, și astfel apare Patrimoniul.
Citeşte Mai Mult