Textil

Textile concepute pentru persoanele în vârstă din AITEX

Datorită progreselor înregistrate în medicină, speranța noastră de viață crește, însă, când ajungem la o anumită vârstă, nu se poate spune că, în toate cazurile, calitatea vieții este ceea ce se spune că este excelent și, în unele cazuri, este în mod evident îmbunătățit De aceea, multe proiecte, în toate domeniile, încearcă să aplice produselor lor măsuri care ajută la îmbunătățirea calității vieții persoanelor în vârstă.

Sunt încântat să spun că sectorul de decorațiuni nu poate fi mai puțin și AITEX, Institutul Tehnologic Textil din Alcoy, din Alicante lucrează în prezent la un proiect care va încerca să facă ca persoanele în vârstă să aibă mai multă autonomie în propria casă.

Cum? bine cu invenții care mi se par surprinzătoare Perdele care își schimbă culoarea la primirea unui apelsau saltele care avertizează dacă o persoană cade din pat, ceva destul de util pentru persoanele cu dizabilități și persoanele în vârstă, care nu numai că le oferă calitate de viață, ci și persoanelor de care suntem responsabili și ne asigură totul securitate și liniște. .

În momentul de față este prea devreme pentru a vorbi despre comercializarea acesteia, dar fapt este că simplul fapt de a gândi că se investighează despre aceasta și de a face parte din cercetările efectuate este destul de speranțial, deocamdată vă puteți informa despre toate progresele de pe pagina sa web, deși în decoesfera vom încerca să fim la curent cu noutățile.

Posturi Populare

Categorie Textil, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult