Alții

Televiziune Feroviar Aquavision: un alt televizor pentru baia ta

Nu știu dacă îți vei aminti că acum câteva luni am vorbit despre Techvision W104 o televiziune pe care ai putea să o plasezi perfect la duș, de vreme ce rezista la apă, tot era curios, să duci cartea la baie este ceva obișnuit, dar acela de a lua alte activități de agrement Spre cada noastră este destul de rară.

Cu toate acestea, se pare că creează un trend, în acest caz cu televizoare integrate în dispozitive special concepute pentru acel colț al casei noastre.

Ceea ce vedeți în imagine, în ciuda designului spectaculos, se numește Televiziune cu tractoare Aquavision, și nu este mai puțin că un încălzitor de prosoape (care acum vine foarte bine iarna), care are un televizor LCD de 17 inci integrat, care, de asemenea, atunci când este oprit este o oglindă.

Singurul lucru greșit este prețul său, 6000 de dolari ... deși cu dolarul atât de scăzut poate că a sosit timpul.

reclamă

Video: Tehnologia ne lasă fără permis. Românii pică în masă examenul auto, de când poliţiştii fil (Decembrie 2019).

Posturi Populare

Categorie Alții, Articolul Următor

Idei de decorat în albastru turcoaz
Sertar Decoesfera

Idei de decorat în albastru turcoaz

Am comentat deja anterior că turcoazul, fusese aleasă culoarea anului 2010 de Pantone, în mod tradițional nu este una dintre culorile în care arăt mai mult sau în care mă gândesc mai mult, dar este adevărat că atunci când îl văd îmi place, este vesel , distractiv, luminos și proaspăt, are multe avantaje pentru decorare.
Citeşte Mai Mult
Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive
Sertar Decoesfera

Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive

În Decoesfera, căutăm mereu opțiuni economice pentru a oferi, decora și rezolva. Dar ce dracu! E Crăciun și de Crăciun ne place să visăm cu nasul atașat la vitrinele magazinelor. Urmează să facem o mică călătorie de lux prin cele mai exclusiviste vitrine, să deschidem gura larg deschisă pentru a vedea cele mai opulente cadouri decorative și să ne simțim la fel de plini de lux ca tovarășii noștri Embelezzia, dacă doar pentru câteva clipe.
Citeşte Mai Mult
COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY
Sertar Decoesfera

COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY

Vedem colecții de vopsea, textile, mobilier și acasă pe care multe firme ni le prezintă pentru anotimpurile următoare. Nu ne place nimic mai mult decât să facem curățare de primăvară și să ne schimbăm interioarele într-o măsură mai mare sau mai mică. Înlocuiți câteva perne, tapițerie sau dacă sala de mese este aruncată direct ... Printre propunerile pe care le-am iubit se numără noua colecție COS în colaborare cu HAY pentru primăvara viitoare.
Citeşte Mai Mult